Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για τηλεοπτικές άδειες: Αυτό δεν είναι ανάπτυξη, να μην πω τι είναι....

0
Συνέντευξη στον ΑΡΤ 90,6 FM και τον Λάζο Μαντικό παραχώρησε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο οποίος ξέσπασε όταν ρωτήθηκε για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.


«Είναι πολύ γελοίο αυτό που γίνεται με τις τηλεοπτικές άδειες! Μεταξύ μας μπορεί να έχει ο κάθε ένας οποιαδήποτε άποψη θέλει για τα τηλεοπτικά δρώμενα κλπ Είναι πάντως πάρα πολύ γελοίο και απαράδεκτο να παίζονται πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη χιλιάδων εργαζομένων. Αυτό είναι απαράδεκτο και εφιαλτικό! Δεν μπορεί ας πούμε να βγαίνει μια κυβέρνηση και στο όνομα μιας εξυγίανσης, η δεν ξέρω τι άλλες μπούρδες να βάλει κανένας σε αυτό, να πετάει στον δρόμο χιλιάδες ανθρώπους, ιδιαίτερα στην σημερινή εποχή. Να βρεθεί άλλος τρόπος. Δεν υπάρχει κανένας λόγος κανάλια όπως το MEGA, ο ALPHA, ο STAR που έχουν χρόνια και έχουν πληρώσει εκατομμύρια στο Ελληνικό δημόσιο – γιατί ακουγόταν ότι αυτά τα κανάλια δεν πλήρωναν και τέτοια. Αυτά είναι μπούρδες!

Δεν πλήρωσαν για την άδεια την πρώτη που θα μπορούσαν να κάνουν μια ρύθμιση και να πληρωθεί η άδεια τώρα. Γιατί πρέπει να είναι μόνο 4 τα κανάλια, δεν το καταλαβαίνω. Σκέψου όλες τις δουλειές που γίνονται σε όλα αυτά τα κανάλια κατά καιρούς. Είτε σήριαλ, είτε εξωτερικές παραγωγές. Με όλα αυτά μαζεύεται ένας αριθμός τεράστιος εργαζομένων που θα βρεθούν ξαφνικά από τη μια στιγμή στην άλλη στο δρόμο. Ελπίζω να μην συμβεί και πρέπει να παλέψουμε ώστε να μην συμβεί αυτό το πράγμα.

Έπρεπε να δοθούν παραπάνω άδειες και σε κάθε περίπτωση δεν έπρεπε να συμβεί με αυτή την διαδικασία που συνέβη. Με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο που συνέβη. Δεν βρίσκω λόγια, δεν μπορείς να λες ότι η αγορά είναι 200εκατομμύρια και να πουλάς την άδεια 75 εκ € τι δουλεία θα μπορέσει να κάνει αυτό το κανάλι; Πως θα μπορέσει να πληρώσει τους εργαζόμενους του; Πως θα είναι παραγωγικό και κερδοφόρο και δεν θα μπαίνει μέσα ας πούμε. Δηλαδή μεταξύ μας πρόκειται καθαρά για πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη των εργαζομένων. Αυτή είναι η ανάπτυξη ας πούμε, έτσι προσβλέπουμε στην ανάπτυξη; Αυτό δεν είναι ανάπτυξη, να μην πω τι είναι…».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !