Καλογρίτσας:Στελεχώνει ήδη τη νέα εφημερίδα του...


Μπαίνει για τα καλά στον χώρο των media o Καλογρίτσας,καθώς η εφημερίδα που σχεδίαζε να βγάλει,προχωρά με πυρετώδεις ρυθμούς.


Μετά το αποτέλεσμα και της δημοπρασίας, η οποία μεταξύ άλλων ανέδειξε υπερθεματιστή και την εταιρεία συμφερόντων Καλογρίτσα,έχουν ενταθεί οι κινήσεις για τη στελέχωση της νέας εφημερίδας που ετοιμάζει -επι πλέον- η γνωστή οικογένεια.

Την εφημερίδα που μάλλον θα είναι εβδομαδιαίας συχνότητας έχει αναλάβει να «τρέξει»,όπως ενημερώνει το enimerosi24.gr, ο δημοσιογράφος και πρώην εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, Χρήστος Μαχαίρας. Ήδη ο δημοσιογράφος πραγματοποιεί καθημερινά ραντεβού για τη στελέχωσή της, ενώ όσοι φέρονται να έχουν συμφωνήσει να εργαστούν στο νέο φύλλο ,κάνουν λόγο για αξιοπρεπείς συμφωνίες αμοιβής. 

Τέλος, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει.Ωστόσο λέγεται ότι στόχος είναι άμεσα, προσδιορίζοντάς το στις αρχές Οκτωβρίου.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: