Νέες αποκαλύψεις από μέλος της επιτροπής για τις τηλεοπτικές άδειες!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Δεύτερο μέλος της επιτροπής για τις τηλεοπτικές άδειες σπάει την σιωπή του και μιλάει στην κάμερα του STAR και τον Βαγγέλη Γκούμα για τον τρόπο που έλεγξαν το πόθεν έσχες των υπερθεματιστών.

Η συνέντευξη δόθηκε στο γραφείο του στο τμήμα Ρύθμισης Τηλεπικοινωνιακών Θεμάτων της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.

Το STAR σεβάστηκε την επιθυμία του κ. Γιώργου Κολυβά να μην δείξει το πρόσωπο του και να προβληθεί μόνο η φωνή του.

Όπως θα δείτε στην συνέντευξη τα κενά που προκύπτουν για τον τρόπο που ελέγχθηκε το πόθεν έσχες του Ιωάννη Καλογρίτσα είναι τεράστια ενώ η όλη διαδικασία δείχνει διάτρητη.

«Εάν έχουμε είτε δηλώσεις, είτε πληρεξούσια τα οποία έχουν πρόβλημα νομιμότητας, θα πρέπει να ελεγχτούν και να το δούμε, αλλά δεν είναι κάτι το οποίο μπορούσε να ελεγχθεί στο χρόνο της προκήρυξης, από την επιτροπή διενέργειας. Εμείς δεχόμαστε την δήλωση των συμμετεχόντων ότι αυτά που φέρνουν είναι ακριβή και αληθή», είπε το μέλος της επιτροπής.

Τι είπε για τον έλεγχο των δικαιολογητικών:

«Στον χρόνο του ελέγχου των δικαιολογητικών, των οποίων έχω από την προκήρυξη δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα, γι’ αυτό υπήρχε και η υπεύθυνη δήλωση ότι αυτά που φέρνουν οι συμμετέχοντες είναι αληθή. Εάν υπάρχει συμβολαιογραφικό έγγραφο, γιατί εδώ είχαμε πληρεξούσιο, κάποιος συμβολαιογράφος έκανε πληρεξούσιο, υπάρχει μια ασφάλεια στο πληρεξούσιο. Αυτό που λέω είναι ότι εμείς στον χρόνο που είχαμε και τα στοιχεία που είχαμε και με το πληρεξούσιο και με την δήλωση που έφεραν οι συμμετέχοντες, δεν μπορούσε να γίνει κάτι περισσότερο» ανέφερε.

Μάλιστα όταν του είπε ο δημοσιογράφος του STAR, Βαγγέλης Γκούμας, ότι μιλάμε για κάποιον ο οποίος αλλάζει το αποτέλεσμα του διαγωνισμού και αναγκάζει κάποιους, χωρίς να έχει χρήματα να δίνουν περισσότερα, το μέλος της επιτροπής απάντησε:

«Εγώ δεν θα αξιολογήσω δηλώσεις μετά τον διαγωνισμό. Ο διαγωνισμός ήταν μια συγκεκριμένη διαδικασία, είχε ένα αποτέλεσμα».

Σε ερώτηση αν υπάρχει αλλαγή στους όρους του διαγωνισμού, ο κ. Κολυβάς είπε τα εξής: «Στους όρους τους διαγωνισμού ήταν ότι αν κάποιος από τους συμμετέχοντες δεν μπορεί να δικαιολογήσει το πόθεν έσχες, θα πάει ο πρώτος επιλαχών».

Εν τω μεταξύ όταν ο Βαγγέλης Γκούμας τον ρώτησε εάν είναι σωστό να μπορούσε να μπει ο οποιοσδήποτε στον διαγωνισμό και να ανεβάζει το ποσό χωρίς να το έχει με αποτέλεσμα οι άλλοι να ποντάρουν περισσότερα… ακολούθησε σιωπή και στην συνέχεια το μέλος της επιτροπής απάντησε:

«Εγώ σας λέω ότι υπήρχε μια διαδικασία συγκεκριμένη, την οποία αυτή έπρεπε να εφαρμόσουμε και αυτήν ακολουθήσαμε. Εγώ δεν θέλω να μπω σε αξιολογικές κρίσεις για την διαδικασία ή για οτιδήποτε άλλο».

Όσο για το αν είδαν τραπεζικούς λογαριασμούς, ο κ. Κολυβάς απάντησε: «Τραπεζικούς λογαριασμούς δεν έχουμε δει. Σας λέω ότι με βάση αυτό που ζητάει η προκήρυξη δεν είναι προαπαιτούμενο να δεις τραπεζικούς λογαριασμούς. Πρέπει να αποδείξουν οικονομική δυνατότητα και περιουσιακά στοιχεία».

Στην ερώτηση αν εκείνοι ήξεραν αν οι υποψήφιοι είχαν την οικονομική δυνατότητα: «Οικονομική δυνατότητα ο καθένας την έφερε με τα έγγραφα τα οποία προσκόμισε στην επιτροπή και αποδεικνύεται με διαφόρους τρόπους. Υπήρχε και η δήλωση σας λέω ότι αυτά τα οποία αναφέρουν όλοι όχι μόνο ο κ. Καλογρίτσας είναι αληθή και ακριβή».

Τι λέει για τον κ. Καλογρίτσα, ο οποίος φαίνεται ότι επιχειρεί να γίνει καναλάρχης με δανεικά λεφτά;

«Μα με τα στοιχεία που είχαμε εμείς δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε αυτό που λέτε, δηλαδή αυτή την στιγμή. Εάν υπάρχει πρόβλημα στο πληρεξούσιο το συμβολαιογραφικό ή αν η έκταση δεν είναι δική του, εμείς δεν μπορούσαμε να το ξέρουμε». 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !