Τι εμποδίζει τη συνεργασία Κοντομηνά -Καλογρίτσα;Όλο το ρεπορτάζ...

0

Η μαγική λέξη στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Δημήτρη Κοντομηνά για τον ALPHA και στην εταιρία συμφερόντων Καλογρίτσα, που απέκτησε τηλεοπτική άδεια, είναι το management. Σε αυτό «σκοντάφτουν»-σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το enimerosi24.gr-  οι συζητήσεις που θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες…

Με άλλα λόγια ο Δημήτρης Κοντομηνάς δεν είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει το management του καναλιού για τα ποσά που αντιπροτείνει η πλευρά Καλογρίτσα ,με το βασικό επιχείρημα το ύψος των επενδύσεων που έχει κάνει όλα τα προηγούμενα χρόνια στον σταθμό… Αλλά και επειδή – δικαιολογημένα σε μεγάλο βαθμό- γνωρίζει πολύ καλύτερα την τηλεοπτική αγορά. Η πλευρά Κοντομηνά φαίνεται να κατεβαίνει στις συζητήσεις αποφασισμένη να κρατήσει το management του καναλιού,συζητώντας από κει και πέρα όλα τα υπόλοιπα για να στηθεί ένας νέος σταθμός επάνω στην άδεια που έχει κερδίσει η πλευρά Καλογρίτσα.

Συμπερασματικά,λοιπόν, η έκβαση των συζητήσεων θα εξαρτηθεί από τα περιθώρια υποχώρησης που έχει η εταιρεία του Βλαδίμηρου Καλογρίτσα και η οποία είναι υποχρεωμένη σε συγκεκριμένους χρόνους να «χτίσει» το νέο κανάλι.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !