Η Αννέτ Αρτάνι για τη νευρική ανορεξία και τις αισθητικές επεμβάσεις

0
Στο περιοδικό People έδωσε συνέντευξη η Ανετ Αρτάνι. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει αλλά και στο αν πάσχει από νευριή ανορεξία.


Οι τελευταίες σου φωτογραφίες προκάλεσαν σχόλια. Κάποιοι έγραψαν πως πάσχεις από ανορεξία. Στην εγκυμοσύνη πήρα είκοσι πέντε κιλά και ξεκίνησα να γυμνάζομαι εντατικά πριν αρρωστήσω για να ξαναβρώ τον εαυτό μου. Βέβαια μετά, παλεύοντας με την κατάθλιψη, την εγκατάλειψη του συντρόφου μου και τον καρκίνο, ένιωθα αδύναμη και εγκατέλειψα και την άσκηση. Δεν είχα όρεξη για τίποτα, ούτε για φαγητό. Ανορεξία δεν πέρασα όμως!

Από την άλλη, γράφτηκε ότι οι φωτογραφίες σου έχουν photoshop ή ότι έκανες επέμβαση για να αφαιρέσεις πλευρά.
Δεν έκανα photoshop στη μέση μου ποτέ. Ένας φίλος μου δημοσιογράφος από την Ελλάδα, όταν έγινε αυτός ο ντόρος με τη μέση μου, επιβεβαίωσε ότι είναι αλήθεια μέσω skype! Το να αφαιρέσω πλευρά, πάλι, μου ακούγεται παρανοϊκό! Ποιος θα το έκανε αυτό;

Θα έκανες ποτέ μια πλαστική επέμβαση για να διορθώσεις κάτι, αν χρειαζόταν;
Δεν θα έλεγα «όχι» σε οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου. Δεν έχω κάνει τίποτα άλλο, πέρα από το να αλλάξω το στήθος μου, λόγω μιας ασθένειας που είχα μικρή. Το ένα στήθος μου ήταν πολύ διαφορετικό σε μέγεθος από το άλλο κι έτσι το διόρθωσα. Βασικά, είχα πολύ σοβαρή γαστρεντερίτιδα από την ηλικία των 11 μέχρι τα 21 και λόγω αυτού δεν αναπτύχθηκε το στήθος μου όπως θα έπρεπε, καθώς αρρώστησα στην ηλικία που αλλάζει το σώμα. Παλαιότερα διάβασα σε ένα περιοδικό ότι κάποιος είχε γράψει πως ήθελα να γίνω σαν την Pamela Anderson. Τώρα μου δίνεται η ευκαιρία να του απαντήσω. Την επόμενη φορά που θα κρίνει κάποιον, να ρωτήσει τους λόγους που τον οδήγησαν να κάνει κάτι και τι πέρασε!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !