Στραβελάκης διευθυντής στο κανάλι του Μαρινάκη;

Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται για πάνω από δύο δεκαετίες στο MEGA, ο Νίκος Στραβελάκης παρέμεινε πιστός στρατιώτης και ουδέποτε ενοχλήθηκε που δεν πήρε μεγαλύτερο πόστο από άποψη ευθυνών. Ήταν υπεύθυνος του αθλητικού τμήματος, παρουσίαζε το δελτίο στα ρεπό της Όλγας Τρέμη, μέχρι να έρθει η Μαρία Σαράφογλου και έκανε μπόλικη δουλειά πίσω από τις κάμερες. Τώρα που το MEGA πνέει τα λοίσθια, ο δημοσιογράφος φαίνεται να έχει βρει τη συνέχεια.
Όπως αναφέρει το enhmerwsi24.gr, ο Νίκος Στραβελάκης έχει συμφωνήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο ρόλος που θα αναλάβει είναι αυτός της διεύθυνσης του ενημερωτικού στο κανάλι που θα στήσει ο επιχειρηματίας. Ή εν πάσει περιπτώσει στο κανάλι που θα του ανήκει, αφού δεν ξέρουμε αν θα πάει για κάτι εντελώς νέο. Το δημοσίευμα συμπληρώνει ότι η κίνηση αυτή δεν σχετίζεται με το Νίκο Χατζηνικολάου, όπως τον συνέδεσαν αρκετοί. Ο Στραβελάκης και ο Μαρινάκης έχουν καλές σχέσεις όλα αυτά τα χρόνια ένεκα και της θέσης του πρώτου στο MEGA.
Αυτή η κίνηση πάντως δεν είναι δεδομένη. Θα φανεί όταν έρθει η ώρα αν όντως ο έμπειρος δημοσιογράφος αναλάβει αυτό το πόστο.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: