Βασίλης Παλαιολόγος: Ο δολοφόνος επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος


Ο Βασίλης Παλαιολόγος μιλά για την επιστροφή του στη μικρή οθόνη, αλλά και για τα καινούργια του σχέδια


Στον ρόλο του Άγη θα βλέπουμε καθημερινά το μεσημέρι στο Star τον ηθοποιό Βασίλη Παλαιολόγο στη νέα δραματική σειρά «Ζωή μου» η οποία κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 15.30. Ύστερα από τη συμμετοχή σε επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης και σε θεατρικά έργα, ο Βασίλης επιστρέφει μέσα από τη νέα δραματική σειρά που θα προβάλλεται σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο Βασίλης Παλαιολόγος ξανά στην τηλεόραση. Για πες μας πώς έγινε αυτό.

Δεν λένε ότι έρχεται η στιγμή που ο δολοφόνος επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος; Αυτό συνέβη και με μένα. Ήρθε η κατάλληλη πρόταση από τον κατάλληλο σκηνοθέτη την κατάλληλη στιγμή και με τον κατάλληλο ρόλο. Τα υπόλοιπα στην οθόνη… Ένα είναι σίγουρο: περιμένω και εγώ με ανυπομονησία!

Φέτος θα είσαι στο θέατρο Αλκμήνη και στη θεατρική παράσταση «Οι 12 ένορκοι». Προσωπικά τι προτιμάς; Θέατρο ή τηλεόραση και γιατί;

Είναι η τρίτη χρονιά που θα συμμετέχω σε αυτή την παράσταση, η οποία σε προσωπικό επίπεδο μου έχει χαρίσει δυνατές στιγμές. Εξίσου δυνατές στιγμές, όμως, μπορείς να βιώσεις και με την τηλεόραση. Όμως όταν ένας ηθοποιός καλείται να απαντήσει σε μια τέτοια ερώτηση, δεν πιστεύω πως μπαίνουν διλήμματα. Το θέατρο είναι ζωντανός οργανισμός. Δεν αναπαράγεται, έχει μοναδικότητα και ροή μονόδρομη. Τίποτα δεν παραμένει ίδιο για την επόμενη φορά, εκτός ίσως από την αγάπη του ηθοποιού για «υποκρισία».

Δεν μπορώ να αποφύγω την ερώτηση για το νέο τηλεοπτικό πεδίο που έχει διαμορφωθεί σήμερα μετά την αδειοδότηση των τηλεοπτικών καναλιών πανελλήνιας εμβέλειας. Θα ήθελα την άποψη σου.

Παιχνίδια πολιτικά... Η υπομονή είναι μεγάλη αρετή. Προς το παρόν, δεν παρατηρώ κάτι διαφορετικό από όσα γνώριζα.

Κάνεις λάθη; Ποια είναι αυτά; Και πώς τα διορθώνεις;

Δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να μην κάνει λάθη. Τα λάθη μας είμαστε εμείς. Μέσα από αυτά μπορούμε να μας μάθουμε καλύτερα, να βελτιωθούμε ή να παραμείνουμε αδύναμοι και επιρρεπείς σε αυτά.

Ποια είναι η πιο ενοχλητική ερώτηση που σου έχουν κάνει;

Όλες οι ερωτήσεις που θίγουν τη νοημοσύνη μου είναι ενοχλητικές.

Πόσο ακριβή είναι η συμμετοχή σου και πόσο πολύ σου αξίζει;

Αυτό που μας αξίζει το αποφασίζει το κοινό που υποστηρίζει κάθε μας προσπάθεια!

Και για το τέλος θέλω να μου πεις μια επιθυμία σου.

Επιθυμώ να με έχει ο Θεός καλά, για να έχω τα υπόλοιπα!

protothema

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Έλενα Μπολονάση

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: