Η σύζυγος του Αλέξανδρου Βέλλιου συγκλονίζει με το μήνυμά της....

0

Με δάκρυα στα μάτια η σύζυγος του Αλέξανδρου Βέλιου, Νάντια Γερολυμάτου τον αποχαιρετά. Ο γνωστός δημοσιογράφος που έπασχε από καρκίνο είχε ανακοινώσει εδώ και λίγους μήνες πως θέλει να κάνει ευθανασία για να μην υποφέρει, όταν έμαθε από τους γιατρούς πως δεν έχει πολύ καιρό ζωής. 


Ο ίδιος, το βράδυ της Κυριακής αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του με μη υποβοηθούμενη ευθανασία, σκορπίζοντας τη θλίψη στα αγαπημένα του πρόσωπα. Συντετριμμένη η σύζυγός του τον αποχαιρέτισε με το δικό της τρόπο μέσα από το προφίλ της στο Facebook. “αγάπη μου καλό σου ταξίδι θα είσαι πάντα στην καρδιά μου", έγραψε χαρακτηριστικά και ανέβασε κοινές τους φωτογραφίες. 


Ο γνωστός δημοσιογράφος είχε αποφασίσει για το τέλος της ζωής του εδώ και καιρό και είχε προσπαθήσει με κάθε τρόπο να προετοιμάσει τα αγαπημένα του πρόσωπα για την μετέπειτα απουσία του... 

Σε συνέντευξη που είχε δώσει τον Ιούνη στην Τατιάνα Στεφανίδου είχε δηλώσει: “Από παλιά είμαι υπέρμαχος της ευθανασίας, με την έννοια του δικαιώματος επιλογής στον θάνατο. Πάντοτε έβρισκα αδιανόητο το να μας αφαιρούν το δικαίωμα να αποφασίζουμε εμείς πότε και πώς θα πεθάνουμε. Δεν μπορεί η εκκλησία, ο νόμος, ο γιατρός να αποφασίζει αυτός για μένα σε σχέση με τον θάνατό μου. Το θεωρώ το πιο θεμελιώδες δικαίωμα, το δικαίωμα στον θάνατο. Όταν απολακτίζουμε το δικαίωμά μας στον θάνατο, δηλαδή στην ελευθερία επιλογής, ευθανασία ή μη ευθανασία, ότι επιλέξει ο καθένας. Όταν απολακτίζουμε το δικαίωμά μας στον θάνατο, στην ουσία έχουμε στερηθεί τα δικαιώματά μας στη ζωή. Όποιος διεκδικεί το δικαίωμά του στον θάνατο, διεκδικεί το δικαίωμά του να είναι ελεύθερος άνθρωπος και στη ζωή. Αυτή είναι η ουσία, όπως το πιστεύω εγώ”.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !