Με δάνειο από ξένες τράπεζες η πρώτη δόση για την άδεια;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Η επόμενη ημέρα της δημοπρασίας βρίσκει σκεπτικούς τους επιχειρηματίες που κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πολυπόθητη άδεια… Κυρίως τους δυο νέους για το υψηλό τίμημα που καλούνται να καταβάλλουν… Αλλά και τους παλιούς οι οποίοι ήδη άρχισαν τις αφαιρέσεις και τις διαιρέσεις για το τι θα κόψουν και πώς θα αντιμετωπίσουν το υπέρογκο έξτρα έξοδο που καλούνται να γράψουν στους ισολογισμούς τους.

Είναι προφανές όμως ότι το βάρος για τους νέους παίκτες στην τηλεοπτική αγορά είναι σαφώς μεγαλύτερο, αφού το κόστος της άδειας που εξασφάλισαν είναι μόνο η αρχή… Σε αυτό θα πρέπει να προσθέσουν ένα εξίσου υπέρογκο ποσό για την αγορά ή την ενοικίαση των εγκαταστάσεων και της υποδομής… Και βέβαια το κόστος για την παραγωγή προγράμματος.

Ωστόσο απόρροια όλων αυτών είναι ο προβληματισμός για την πρώτη δόση του τιμήματος που θα πρέπει να καταβάλλουν μέσα στο επόμενο 20ήμερο για να αποκτήσουν και τυπικά την άδεια. Κι εδώ ακριβώς είναι το μεγάλο ερώτημα όλων, πώς θα καταβληθεί αυτό το ποσό, αφού οι ελληνικές τράπεζες δεν δανείζουν… Ακόμη όμως και να πεισθούν οι όροι, οι προϋποθέσεις και οι εγγυήσεις που θα ζητηθούν, δεν συνεπάγεται ότι θα είναι αντιμετωπίσιμοι… Για αυτό – σύμφωνα με πληροφορίες, ορισμένοι εξετάζουν ακόμη και το ενδεχόμενο δανεισμού από ξένες τράπεζες. Διότι σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και να αραιώσουν τους προσωπικούς και εταιρικούς λογαριασμούς τους.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !