ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Λεπτομέρειες και αλλαγές για τη νέα εκπομπή της Λαμπίρη...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Στις 19 Σεπτεμβρίου στις 12.50 το μεσημέρι θα κάνει πρεμιέρα η νέα μεσημεριανή εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη με τίτλο "La biri biri"(πρώτο το tvnea.com σας αποκάλυψε το συγκεκριμένο τίτλο-δες εδώ).

Η εκπομπή θα έχει διάρκεια 3 ωρών με πλούσια ρεπορτάζ,συνεντεύξεις και φυσικά αρκετές ενημερωτικές δόσεις.Δεν θα λείπει σίγουρα ακόμη ο σχολιασμός και το τηλεοπτικό ρεπορτάζ.Από την ομάδα αποχωρεί ο Στέφανος Κωνσταντινίδης,ο οποίος θα βρίσκεται στο πρωινό του Ant1 με τη Φαίη Σκορδά,ενώ στο πάνελ της εκπομπής παραμένουν κανονικά η Κλεοπάτρα Πατλάκη και ο Παναγιώτης Κουνιάκης.Μία νέα προσθήκη είναι ο ηθοποιός και μοντέλο Γιάννης Σπαλιάρας,ένα χρόνο περίπου μετά την πολυσυζητημένη δήλωση του περί 4.000 γυναικών.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tvnea.com,στο πάνελ φέτος θα έχει καθημερινή παρουσία και η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου,η οποία μέχρι πέρυσι περιοριζόταν στα εξωτερικά ρεπορτάζ.

Αρχισυντάκτης για 3η συνεχόμενη χρονιά ο Δημήτρης Σαρρής που ήταν στο αυτί της Χριστίνας και τα 2 προηγούμενα χρόνια στην πρωινή ζώνη,ενώ στην σκηνοθεσία ο Βανιας Βλαχοδημητροπουλος

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !