Τηλεφώνημα Καμμένου στον Κοντομηνά...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ξεκάθαρα αντίθετος με την τηλεοπτική άδεια στον Χρήστο Καλογρίτσα είναι ο Πάνος Καμμένος και φαίνεται διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να μπλοκάρει τη συμμετοχή του κουμπάρου του στο τηλεοπτικό τοπίο. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ φέρεται μάλιστα να επικοινώνησε με τον Δημήτρη Κοντομηνά και να του άσκησε πίεση για να μην υπογράψει συνεργασία με τον Χρήστο Καλογρίτσα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Καλογρίτσας είχε επαφές με τον Δημήτρη Κοντομηνά του ALPHA τις προηγούμενες μέρες, χωρίς ωστόσο να υπάρξει συμφωνία. Ο Πάνος Καμμένος βέβαια ενημερώθηκε για τις συζητήσεις των δύο ανδρών και όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» τηλεφώνησε στον Κοντομήνα, ο οποίος είναι οικογενειακός φίλος του. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ξεκαθάρισε στον Κοντομηνά: «Σε γνωρίζω πολλά χρόνια και σέβομαι ότι ήσουν από τους πιο πιστούς φίλους του πατέρα μου. Στο όνομα της φιλίας με τον πατέρα μου, λοιπόν, σου ζητώ να μην υπογράψεις. Δεν έχω κανένα παράπονο από εσένα, αλλά θέλω να γνωρίζεις ότι ΑΝ υπογράψεις δεν θέλω πια να σε ξέρω. Θέλω να με ξεχάσεις».

Τα λόγια πρέπει να προβλημάτισαν τον ιδιοκτήτη του Alpha, καθώς μία ημέρα μετά διέκοψε τις διαβουλεύσεις και αναχώρησε για την Αμερική, όπου θα παραμείνει 15 ημέρες. Ανάλογες πιέσεις δέχεται ο κ. Κοντομηνάς και από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τα οποία του επισημαίνουν ότι αν υπογράψει συμφωνία με τον Καλογρίτσα και αναλάβει μέρος του τιμήματος, το πιθανότερο είναι να χάσει τα λεφτά του, καθώς η Ν.Δ. δηλώνει ήδη ότι θα ακυρώσει το διαγωνισμό, ενώ εκκρεμούν και οι αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας. Φαίνεται ότι όλες αυτές οι πιέσεις έχουν κλονίσει τον επιχειρηματία, ο οποίος μάλλον αποφάσισε να περιμένει την έκβαση των ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει κατά του κ. Καλογρίτσα, αλλά και κατά του διαγωνισμού στο Συμβούλιο της Επικρατείας και να καθορίσει στη συνέχεια τις επόμενες κινήσεις του.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !