Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μιλάει για τη σουρεαλιστική «Συμπεθέρα» του Παπαπέτρου...


Στον ρ/σ,Art fm 90.6,και τον δημοσιογράφο,Λάζο Μαντικό,μίλησε χθες ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.Ο δημοφιλής ηθοποιός επιστρέφει,ως γνωστόν,στη μικρή οθόνη μέσα από το νέο,φιλόδοξο σίριαλ του ΑΝΤ1,δια χειρός Λευτέρη Παπαπέτρου,κι αναφέρθηκε- μεταξύ άλλων- στη σειρά αυτή...

Τον ενοχλεί,άραγε, που τον ταυτίζουν με κάποιο ρόλο συνεχώς:

«Ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που με βλέπουν στον δρόμο και μου λένε: ''Γεια σου Αχιλλέα'', μετά την μεγάλη επιτυχία που είχαν τα ''Εγκλήματα'' και παίζονται ακόμη και τώρα. Δεν μπορώ να πω ότι δεν μου αρέσει, αλλά ούτε και ότι μου αρέσει. (Γέλια). Έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα».

Πληρώνεται για τις επαναλήψεις; 

«Όχι, δεν παίρνουμε. Εμείς παίρνουμε δεν θα σου πω τι παίρνουμε...» (Γέλια).

Τι λέει για το καινούριο σήριαλ στον ΑΝΤ1; 

«Ξανά κάνω τηλεόραση με πολύ μεγάλη χαρά! Με τον σεναριογράφο των ''Εγκλημάτων'' και με συμπρωταγωνίστρια τη Μαρία Καβογιάννη, και η χαρά μου είναι πολύ μεγάλη που ξαναβρίσκομαι με αυτούς τους ανθρώπους. Γιατί επίσης είναι ένα πάρα πολύ ωραίο κείμενο, από τα τέσσερα πρώτα που έχω διαβάσει. Θα είναι και με πάρα πολλούς ακόμη ηθοποιούς που εκτιμώ και αγαπώ. Τη Ζέτα Μακρυπούλια, τον Παντελή Καναράκη, τον Λογοθέτη, την Ιωάννα Μαυρέα, πολύ κόσμο. Συγχώρεσέ με που ξεχνάω κόσμο. Είναι μια σειρά που νομίζω είναι πολύ φιλόδοξη και είναι κάτι που μας αρέσει πάρα πολύ ,και ελπίζω να αρέσει και στον κόσμο! Έχουμε ξεκινήσει ήδη γυρίσματα και ο προγραμματισμός υπολογίζεται να βγει στις οθόνες αρχές Νοέμβρη!».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: