Όσο πλησιάζουν οι ημέρες για την καταβολή της πρώτης δόσης του τιμήματος όσων κέρδισαν τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες, κορυφώνονται οι επιθέσεις εναντίον της κυβέρνησης,oι οποίες κατά ένα μεγάλο μέρος προσωποποιούνται με την περίπτωση Καλογρίτσα.

Δεδομένου όμως ότι η εξέλιξη είναι αναμενόμενη, και κυρίως από τους τηλεοπτικούς σταθμούς που βρέθηκαν χωρίς άδεια, να σύρουν τον χορό των αποκαλύψεων για το διάτρητο πόθεν έσχες του εργολάβου Καλογρίτσα, για τα βοσκοτόπια της Ιθάκης, αλλά και για δάνεια από την Attica Bank,εξακολουθεί να προκαλεί εντύπωση η εκκωφαντική σιωπή του επιχειρηματία για όσα του καταμαρτυρούν! Η σιωπή που τηρεί όλο αυτό το διάστημα έχει προβληματίσει, τόσο εκείνους που του επιτίθενται όσο κι εκείνους που τηρούν στάση αναμονής, όπως είναι ένα μεγάλο κομμάτι των βουλευτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. .

Ωστόσο, πληροφορίες από το περιβάλλον του υπερθεματιστή Ι. Β. Καλογρίτσα τις τελευταίες ώρες αφήνουν να εννοηθεί ότι θα υπάρξει παρέμβαση ή δήλωση για τα όσα αποκαλύπτονται και παράλληλα λέγεται ότι η τοποθέτηση αυτή δεν θα αφήνει περιθώρια αμφιβολίας για την πρόθεση της εταιρείας που κέρδισε την τηλεοπτική άδεια να καταθέσει κανονικά την πρώτη δόση του τιμήματος την ερχόμενη Δευτέρα.

Πηγή:Εnimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]