Βασίλης Λυριτζής:«Μου αρέσει που ένα κανάλι απ’ το πρωί μέχρι το βράδυ έχει ενημέρωση,αλλά...»


O Bασίλης Λυριτζής μετρά πολλά χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας κι έχει τεράστια εμπειρία.Ο ίδιος μλώντας στην εφημερίδα,''Real'',αναφέρθηκε μέσα σε άλλα στον ανταγωνισμό μεταξύ δημοσιογράφων αλλά και στο πώς βλέπει τη στροφή της πρωινής ζώνης προς την ψυχαγωγία...


Πάντως η πρωινή ζώνη, που κάποτε ήταν αμιγώς ενημερωτική, έχει ανοίξει και προς την ψυχαγωγία. 

''Όλους τους χωράει η τηλεόραση. Μου αρέσει ένα κανάλι που απ’ το πρωί μέχρι το βράδυ θα έχει ενημέρωση, αλλά η τηλεόραση δεν μπορεί να είναι μόνο αυτό. Η τηλεόραση είναι βασικά ένα ψυχαγωγικό Μέσο''.

Υπήρξε κάποιος αντίπαλος που σας έκανε να χάσετε τον ύπνο σας; 

''Όχι! Ειλικρινά το λέω. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του με τον δικό του τρόπο, άρα δεν μπορώ να το αλλάξω εκ των πραγμάτων. Φυσικά και έχω ζηλέψει δουλειές. Έχω πει «μπράβο» που κάποιος είχε ένα εξαιρετικό θέμα που δεν το είχαμε εμείς, αλλά μέχρι εκεί''.

Βλέπουμε δημοσιογράφους εναντίον δημοσιογράφων. Εσείς το έχετε βιώσει; 

''Η κατάρα μας! Ναι, το έχω βιώσει, αλλά έχει ένα διπλό περιεχόμενο. Το καταλαβαίνω γιατί μπορεί να γίνει σε ένα πλαίσιο ανταλλαγής απόψεων, αλλά δεν μπορώ να το καταλάβω όταν συμβαίνει είτε με βάση την κυριαρχία, είτε με βάση τον ανταγωνισμό. Αυτό απλώς υπογραμμίζει μια «αυτιστική» δημοσιογραφία (ζητώ συγγνώμη για τη λέξη), η οποία ασχολείται μόνο με τον εαυτό της''.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: