Γιώργος Παπαδάκης: Θα ήμασταν ηλίθιοι, διαστροφικοί αν πιστεύαμε κάτι τέτοιο....


Πρεμιέρα για την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα το πρωί της Δευτέρας. Ένα τέταρτο πριν τις επτά, ο Γιώργος Παπαδάκης υποδέχτηκε τους τηλεθεατές μαζί με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και τη Μπάγια Αντωνοπούλου στο ανανεωμένο τους πλατό:«Με χαρά σας υποδεχόμαστε στο καινούριο μας σπίτι, το καινούριο μας σκηνικό που μετά από 7,8,9,10 χρόνια εδέησε ο Κύριος…»

Το πρώτο θέμα που σχολίασε ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν οι τηλεοπτικές άδειες. Ο παρουσιαστής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η τηλεόραση είναι πολύ διαφορετική αυτή την τηλεοπτική χρονιά. Χιλιάδες συνάδελφοί μας να αγωνιούν και να είναι κοντά, ίσως και στην έξοδο, έτοιμοι να προστεθούν στο ενάμισι εκατομμύριο ανέργων. Δεν είμαστε χαρούμενοι που το κανάλι αυτό πήρε άδεια και τα άλλα δεν πήραν. Θα ήμασταν ηλίθιοι, διαστροφικοί αν πιστεύαμε κάτι τέτοιο. Ήταν μια περίεργη κατάσταση που ελπίζουμε να ξεδιαλύνει μέσα στις επόμενες μέρες, στους επόμενους μήνες, αν και τα μεγάλα ζητήματα της κοινωνίας είναι πολλά».

Οι τρεις συνεργάτες της εκπομπής ξενάγησαν τους τηλεθεατές στο πλατό και ο Γιώργος Παπαδάκης τόνισε πως έχει χάσει 7 κιλά.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Γιώργος Μπαστουνάς

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: