Έκλεισε κι ο δεύτερος συμπέθερος για τη μαύρη κωμωδία του Παπαπέτρου-Δεν φαντάζεστε ποιος είναι!


Με πυρετώδεις ρυθμούς στήνεται στον ΑΝΤ1 η νέα ,σουρεαλιστική κωμωδία του Λευτέρη Παπαπέτρου,''Στο καλό,γλυκειά μου συμπεθέρα''.Η νέα αυτή σειρά του επιτυχημένου δημιουργού ,θα βγει στις οθόνες μας τον Νοέμβριο, και φιλοδοξεί να κάνει...πάταγο!

Όπως είναι γνωστό,το ένα ζευγάρι συμπεθέρων θα υποδυθεί η Μαρία Καβογιάννη και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης,ενώ την άλλη συμπεθέρα,όπως πληροφόρησε ο Βασίλης Μπουζιώτης ,θα ενσαρκώσει η ηθοποιός ,Ιωάννα Μαυρέα. Ωστόσο,κι ενώ η σειρά όπου να 'ναι αρχίζει προετοιμασίες,ακόμα δεν είχε βρεθεί ο δεύτερος συμπέθερος .Έτσι,σύμφωνα με το enikos.gr και τον δημοσιογράφο,Βασίλη Μπουζιώτη,ο συμπέθερος των Καβογιάννη-Χατζηπαναγιώτη,δηλαδή ο σύζυγος της Ιωάννας Μαυρέα,επελέγη, και δεν είναι άλλος από τον δημοφιλή ηθοποιό,Θοδωρή Κατσαφάδο,που έχει χαρίσει μοναδικές ερμηνείες στο κοινό του,ενώ αλησμόνητος έχει μείνει σε όλους κι ο συγκλονιστικός ρόλος του στο αριστούργημα του MEGA,''Το Νησί''.

Ενδιαφέρουσα και εύστοχη και αυτή η προσθήκη,λοιπόν,κι αναμένουμε με αγωνία το νέο σίριαλ του ANT1!

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: