«Δεν τον θεωρώ πεθαμένο», δηλώνει ο κρητικός λυράρης για τον αξέχαστο Νίκο Ξυλούρη


Συγκλονίζουν τα λόγια του Ψαραντώνη, του εμβληματικού λυράρη για τον αξέχαστο Νίκο Ξυλούρη. Σε συνέντευξη του, ο Ψαραντώνης αναφέρθηκε στον αδερφό του που έφυγε από τη ζωή στις 8 Φεβρουαρίου του 1980 και αποτέλεσε ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στην ελληνική μουσική.

«Τον βλέπω και στον ξύπνιο μου και στον ύπνο μου. Για μένα ο Νίκος Ξυλούρης δεν έχει φύγει. Δεν τον θεωρώ πεθαμένο», δήλωσε ο Ψαραντώνης στο «All You».

 «Αν ζούσε ο αδερφός σας και έβλεπε πως τα τραγούδια του παίζονται στις πλατείες και στις συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ που πολλοί άνθρωποι κατηγορούν το κυβερνών κόμμα ότι δεν έχει πράξει αυτά που είπε, πώς θα αντιδρούσε;», ήταν η ερώτηση του δημοσιογράφου.

«Αν ζούσε ο Νίκος θα ήταν μπροστάρης, όπως έκανε πάντα. Θα έβγαινε έξω και θα τον ακολουθούσε ο κόσμος. Θα διοργάνωνε συλλαλητήρια, όπως τότε την περίοδο της Χούντας. Θα ήταν ο πολέμιος των μνημονίων που έχουν κουζουλάνει τον κόσμο», τόνισε ο κρητικός λυράρης. Αν σας δινόταν η ευκαιρία να πιείτε έναν καφέ με τον Αλέξη Τσίπρα τι θα του λέγατε; «Για να είμαι ειλικρινής αντράκι μου δεν θα πήγαινα καθόλου να τον συναντήσω», απάντησε ο Ψαραντώνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]