Αυτοί είναι οι ρόλοι των νέων προσώπων στους «Συμμαθητές»!

0

Καθημερινοί, βραδινοί και ανανεωμένοι επιστρέφουν «Οι συμμαθητές» στον ΑΝΤ1, με τον τρίτο κύκλο επεισοδίων. Ο σκηνοθέτης ,Βασίλης Θωμόπουλος, ο σεναριογράφος, Γιώργος Φειδάς, και το καστ με τους Μαριάννα Τουμασάτου, Μάριο Αθανασίου, Νικολέττα Καρρά, Χριστίνα Τσάφου, Δημήτρη Μαυρόπουλο και μια πλειάδα καινούργιων πρωταγωνιστών, μπαίνουν αυτή την εβδομάδα στο στούντιο της Φίνος Φιλμ ,στην Παλλήνη, για να γυρίσουν τις νέες περιπέτειές τους.


«Καταρχάς θα εισβάλει στο σίριαλ η Ελένη Γερασιμίδου, την οποία είχαμε απολαύσει σε ένα μικρό γκεστ πέρσι ως μητέρα του Γιώργου (Σπύρος Πούλης), που έρχεται από το χωριό για να τον παντρέψει. Η ηθοποιός έδεσε με το καστ κι έτσι φέτος θα τη βλέπουμε να τυραννά τον γιο της σε καθημερινή βάση. Στην υπόθεση μπαίνει και ο Τάσος Γιαννόπουλος, που θα υποδυθεί τον ανιψιό της Χριστίνας Τσάφου. Θα είναι ένας λαϊκός άνδρας από την επαρχία, που ο εξάδελφός του (Μάριος Αθανασίου), θέλει να του δώσει την ευκαιρία να δουλέψει στο εργοστάσιο σκυλοτροφών, αλλά εκείνος έχει το μυαλό του μόνο στη διασκέδαση και συγκεκριμένα στα μπουζούκια», αναφέρει στην εφημερίδα ,''Espresso'', o Βασίλης Θωμόπουλος, και συμπληρώνει: «Στην εταιρεία που έχει ο Δημήτρης Μαυρόπουλος έρχεται η αδελφή του για να αναλάβει για λίγο τα ηνία. Θα την υποδυθεί η Ράνια Σχίζα, ενώ οντισιόν γίνονται για τον νεαρό που θα ενσαρκώσει τον γιο της. Είναι μεγάλη μου χαρά, επίσης, που στη σειρά θα παίξει ο Κωνσταντίνος Κάππας, ο οποίος θα υποδυθεί έναν εκ των συμμαθητών που επιστρέφει από το εξωτερικό. Φυσικά, στη σειρά γυρίζουν δριμύτερες η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Πηνελόπη Πλάκα, ενώ κάνουμε ακροάσεις και για άλλες όμορφες και ταλαντούχες κοπελιές».

Από τον τρίτο κύκλο των «Συμμαθητών» θα αποχωρήσουν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κρατερός Κατσούλης, η Φαίδρα Δρούκα και η Τραϊάνα Ανανία, ενώ ο Δημήτρης Μαυρόπουλος θα λείψει για λίγο στα πρώτα επεισόδια, ώστε να ενισχυθεί ο ρόλος της αδελφής του και θα επιστρέψει δριμύτερος.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !