Γούντι Άλεν και Μάιλι Σάιρους μαζί στην μικρή οθόνη....

0
Το ντεμπούτο του στην μικρή οθόνη θα κάνει ο Γούντι Άλεν με τη νέα του κωμική σειρά «Crisis in Six Scenes» και πρωταγωνίστρια την Μάιλι Σάιρους. 

Στις 30 Σεπτεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα η μίνι σειρά της Amazon η οποία εκτυλίσσεται στην ταραγμένη Αμερική του ’60 και περιστρέφεται γύρω από μια μεσοαστική οικογένεια των προαστίων, που βλέπει τη ζωή της να ανατρέπεται όταν δέχεται έναν απρόσμενο επισκέπτη. 

Όπως συνηθίζει να κάνει στις ταινίες έτσι και με τη νέα αυτή σειρά, δεν είχε αποκαλύψει τίποτα μέχρι τώρα, ούτε καν τον τίτλο της! Ο ίδιος δηλώνει πως βρήκε δυσκολία στο να γυρίσει σειρά αντί για ταινία: «Τελικά μου είναι πολύ δύσκολο, είχα μια αλαζονική αυτοπεποίθηση, έλεγα, θα το κάνουμε σαν ταινία, θα είναι μια ταινία σε έξι μέρη. Όπως αποδεικνύεται, κάτι τέτοιο δε γίνεται». 

Η σειρά θα αποτελείται από έξι ημίωρα επεισόδια και θα έχει μία μονάχα σεζόν, αλλά εκτός από το καυστικό χιούμορ του σκηνοθέτη θα πρωταγωνιστούν ο ίδιος, η Μάιλι Σάιρους και η γνωστή κωμικός, σκηνοθέτις, και σεναριογράφος Ελέιν Μέι. 

Στη σειρά η νεαρή ηθοποιός θα υποδύεται μία γυναίκα, τη Lucy και η ίδια με μία δημοσίευσή της στον λογαριασμό της στο Instagram επιβεβαίωσε τη συνεργασία της με τον σκηνοθέτη.


cnn.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !