Ο Τζίμι Φάλον υποδέχθηκε τη Χίλαρι φορώντας χειρουργική μάσκα

0

Ο Τζίμι Φάλον ξαναχτύπησε με το βιτριολικό του χιούμορ. Λίγα 24ωρα μετά τον «ελεγχο» που έκανε στα μαλλιά του Ντόναλντ Τραμπ τα οποία ανακάτεψε προκειμένου να δείξει ότι είναι αληθινά, αυτή τη φορά σχολίασε με το δικό του τρόπο την πρόσφατη ασθένεια της Χίλαρι Κλίντον. 

Έτσι όταν την υποδέχθηκε στο στούντιο του NBC και μετά το «καλοσώρισες» ο παρουσιαστής αποφάσισε να μην ρισκάρει το ενδεχόμενο να κολλήσει πνευμονία. Γι' αυτό και έβγαλε από το συρτάρι μια χειρουργική μάσκα την οποία φόρεσε προκαλώντας το υστερικό γέλιο της υποψήφιας των Δημοκρατικών. 


«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Είναι τιμή μας να σας έχουμε εδώ» είπε ο Φάλον ο οποίος έκανε high-five με την Χίλαρι βρίσκοντας άλλη μια ευκαιρία να την «τρολάρει» καθώς μετά το χαιρετισμό έπλυνε τα χέρια του με απολυμαντικό υγρό. 

 Μετά απο τα αστεία ήρθε και η ώρα της συνέντευξης με τους δύο να συζητούν για το πόσο δύσκολο είναι για μια γυναίκα να ηγηθεί μιας τέτοιας καμπάνιας και για το πώς ορισμένοι την θεωρούν πολύ σοβαρή. 

 «Είναι δύσκολο για τις γυναίκες. Είμαι σοβαρή γιατί τα πράγματα είναι σοβαρά. Τις προάλλες σε ένα τηλεοπτικό σόου με ρώτησαν για το Ιλσαμικό Κράτος και το Ιράν. Αυτά είναι πολύ σοβαρά πράγματα και οι Ρεπουμπλικάνοι βρήκαν να σχολιάσουν οτι "είναι πολύ σοβαρή". Ε, λοιπόν δεν μιλάς για τους τζιχαντιστές με γκριμάτσες» απάντησε η Χιλαρι Κλίντον στους επικριτές της. 

Η προβολή ολόκληρης της εκπομπής θα γίνει την Δευτέρα

protothema

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !