Μυθομανής το μοντέλο που κατηγόρησε τον Κρις Μπράουν.

​Ιστορικό… μυθομανίας φέρεται πως έχει η ξανθιά καλλονή που κατηγόρησε τον Κρις Μπράουν ότι την απείλησε με όπλο μέσα στο σπίτι του.

Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας, όταν η Μπέιλι Κουράν, κατήγγειλε τηλεφωνικά την επίθεση, με αποτέλεσμα να εκδοθεί ένταλμα και οι αστυνομικοί να εισβάλλουν στο σπίτι του, συλλαμβάνοντας τον 27χρονο ράπερ.
Την ώρα λοιπόν που ο Μπράουν αναγκάστηκε να πληρώσει εγγύηση 22.000 ευρώ ώστε να αποφυλακιστεί, με το δικαστήριο να μην του απαγγέλλει κατηγορίες, νέες καταθέσεις αναφέρουν πως η «Μις Καλιφόρνια 2016» έχει ιστορικό μυθομανίας και ότι κατά το παρελθόν είχε ξαναφτιάξει ολόκληρες ιστορίες με άντρες που απείλησαν τη ζωή της.
Σύμφωνα με μαρτυρία παλαιότερου συγκατοίκου της, η Μπέιλι Κουράν το 2013 είχε κατηγορήσει τον συγκάτοικο της, ότι απειλούσε τη σωματική της ακεραιότητα, ότι είχε προσλάβει ακόμη και εκτελεστή για να την σκοτώσει με αποτέλεσμα όλα αυτά να γίνουν αιτία να εκδοθεί ακόμη και περιοριστική εντολή εναντίον του ίδιου και της κοπέλας του.
Τελικά όμως απεδείχθη πως τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι, καθώς έπειτα από αγωγή και μήνυση του πρώην συγκατοίκου της, η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια, με τις καταθέσεις να αποκαλύπτουν ότι η «Μις Καλιφόρνια» είχε επιτεθεί πρώτη στη σύντροφο του συγκατοίκου της με αποτέλεσμα εκείνος να μπει στη μέση για να εμποδίσει τα χειρότερα.
Χαρακτηριστικό είναι, ότι τότε η Μπέιλι δεν εμφανίστηκε ποτέ στα δικαστήρια ώστε να υποστηρίξει την θέση της, κάτι που ενισχύει ακόμα το επιχείρημα υπέρ του Κρις Μπράουν, ότι δηλαδή η ξανθιά καλλονή τον «παγίδεψε», στήνοντας μια ιστορία… από το πουθενά, όπως ακριβώς είχε κάνει και στο παρελθόν.

star.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Μιχάλης Κουφογιαννάκης

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: