Οι τηλεοπτικές άδειες...ξύπνησαν τις κλειστές φωνές των ΜΜΕ!


Εφτά χρόνια κρίση, τρία μνημόνια, ενάμιση εκατομμύριο άνεργοι, η φτώχεια θερίζει τον πληθυσμό όπως η πανούκλα στον Μεσαίωνα,και δεν άνοιξε ρουθούνι.Μέχρι που ήρθε ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες και η αντιπολιτευτική λύσσα κομμάτων και ΜΜΕ απειλεί να αφανίσει τη Χώρα!


Κι όλη αυτή η οργή, το μίσος, η κινδυνολογία και η καταστροφολογία, επειδή τόλμησαν κάποιοι – ενδεχομένως άτσαλα- να ρυθμίσουν το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, με συνέπεια να θιγούν ορισμένα επιχειρηματικά συμφέροντα! Και συγκεκριμένα των ιδιοκτητών των τηλεοπτικών σταθμών, που απέκτησαν ελέω Θεού! Πώς είναι δυνατόν, όμως ,να κλυδωνίζεται μια ολόκληρη χώρα, επειδή αλλάζουν χέρια δύο άδειες,ενώ όταν χρεοκόπησε και ο λαός της φτωχοποιήθηκε δεν χύθηκε ούτε ένα δάκρυ από τα κανάλια της οργής;

Όχι μόνο δεν υπάρχει προηγούμενο στον τρόπο με τον οποίο ασκείται αντιπολίτευση από κόμματα και ΜΜΕ στην κυβέρνηση με αφορμή την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών,αποδεικνύοντας ποιος είναι το πραγματικό αφεντικό και γιατί 30 χρόνια καμία κυβέρνηση δεν τόλμησε να ρυθμίσει το τοπίο,επι πλέον εξηγείται και γιατί έσκασαν 250 εκατομμύρια για επιχειρήσεις που μόνο κερδοφόρες δεν είναι!

enimerosi24.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: