Η δήλωση της Καινούργιου για το ΞΑΝΑΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ που θα συζητηθεί:«Τι ένιωσα όταν έμαθα πως επιστρέφουν ο Νίκος και η Μαρία;Μου ήταν αδιάφορο»

0

Η Κατερίνα Καινούργιου κάνει πρεμιέρα με το ''Φτιάξε καφέ να στα πω'' τη Δευτέρα,στις 7 το πρωί.Η ίδια,λίγο πριν της επιστροφή της στις οθόνες μας,μέσα από το Ε,παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό,''People'',και μίλησε για όλα...

Το τέλος της συνεργασίας με τον Alpha: 

«Τα συναισθήματά μου για τον Alpha δεν αλλάζουν. Είναι το κανάλι που με έχτισε και με ανέδειξε. Με ορισμένους ανθρώπους δέθηκα συναισθηματικά. Τους θεώρησα οικογένειά μου, τους έχω μέσα στην καρδιά μου και έχω επιλέξει να διατηρήσω επαφές. Όλα, όμως, στη ζωή κάνουν κύκλους. Κύκλο έκανε και η συνεργασία μου με τον Alpha και για κάποιο λόγο έπρεπε να κλείσει. Μετά το τέλος του ''Λόγω TiVis'', μου ανακοίνωσαν πως δεν θα γίνει κάτι στη συγκεκριμένη ζώνη. Το πήρα ψύχραιμα και κατάλαβα πως η συνεργασία μας έρχεται στο τέλος της».

Πώς αισθάνθηκε όταν έμαθε ότι ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη επιστρέφουν με το ''Ξαναδέστε τους!''; 

«Τι ένιωσα όταν έμαθα πως επιστέφει ο Νίκος και η Μαρία; Τίποτα. Μου ήταν αδιάφορο, ειδικά από τη στιγμή που ο Alpha και η απογευματινή ζώνη είχαν κλείσει για μένα. Επι πλέον, οι άνθρωποι του καναλιού γνώριζαν πολύ καλά πως εγώ δεν θα ξαναέκανα τη συγκεκριμένη εκπομπή. Θέλω να σου πω ότι κατά τη διάρκεια της σεζόν είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις και κάποιες υποθετικές ερωτήσεις για το αν θα συμμετείχα στο ίδιο κόνσεπτ. Ήμουν 100% αρνητική, διότι το θεώρησα πισωγύρισμα. Δεν πιστεύω στα ξαναζεσταμένα φαγητά και ,επι πλέον, δεν ήθελα να συνεργαστώ ξανά υπό τις ίδιες συνθήκες με αυτούς τους ανθρώπους. Με τον Νίκο θα ξανασυνεργαζόμουν, αλλά σε ένα διαφορετικό πρότζεκτ».

Ποια είναι η γνώμη της για το ''Ξαναδέστε Τους'' και την προσθήκη της Μαίρης Συνατσάκη; 

«Στο ''Δέστε Τους'' ήμασταν μια συγκεκριμένη ομάδα. Τώρα θα είναι ο Νίκος, η Μαρία και κάποια καινούρια μέλη. Ποτέ δεν ξέρεις… Μπορεί η νέα ομάδα να τα πάει καλύτερα από την παλιά. [...] Ο Νίκος είναι ταλαντούχος και ευφυής. Για να επιλέξει τη Μαίρη, έχει τους λόγους του. Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !