Στη Μυτιλήνη η Μιμή Ντενίση για την προετοιμασία της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη»

Στη Μυτιλήνη βρίσκεται από την Παρασκευή η ηθοποιός Μιμή Ντενίση προετοιμάζοντας τα γυρίσματα στο νησί της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη». 

Η ταινία θα αποτελεί κινηματογραφική απόδοσης της θεατρικής παράστασης «Σμύρνη μου αγαπημένη» (παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού) που παρήξε η γνωστή ηθοποιός. 

Την Παρασκευή το μεσημέρι η κ. Ντενίση συνοδευόμενη από τον σκηνοθέτη Γιώργο Αρβανίτη (πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης) συναντήθηκε με τον δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό ο οποίος υποσχέθηκε στην ηθοποιό κάθε βοήθεια για τα γυρίσματα της ταινίας. 

Όπως δήλωσε η κ. Ντενίση «η ταινία στοχεύει στο να κάνει κάτι καλό για το νησί, είναι διεθνής παραγωγή. Αφορά την εποχή της Σμύρνης, τη μικρασιατική καταστροφή και τον ερχομό στη Μυτιλήνη. Ξεκινάει από το σήμερα της Μυτιλήνης, με την παρεμφερή άφιξη προσφύγων, όπως είχατε πέρυσι. Το θέμα έχει πολλές αντιστοιχίες και η Μυτιλήνη είναι το ιδανικό μέρος για να γυριστεί. Με Βανέσα Ρεντγκρέιβ, Ολυμπία Δουκάκη, βραβευμένη με Όσκαρ, Ελληνίδα στην καταγωγή, με τις ρίζες της στη Λέσβο, το κάστινγκ της ταινίας "Σμύρνη μου αγαπημένη" φαντάζει εντυπωσιακό και η διεθνής προβολή δεδομένη». 

Επίσης η κ. Ντενίση αναζήτησε χώρους όπου θα γίνουν τα γυρίσματα, ενώ επισκέφθηκε και τον Μόλυβο. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΑχιλλεαςΧ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: