Έσκισε κυριολεκτικά τα ρούχα της.....

Unknown
0

Γυναίκες βιάζονται, κακοποιούνται, πέφτουν θύματα κάθε μορφής βίας... Το φαινόμενο έχει αρχίσει να γιγαντώνεται και να συμβαίνει μαζικά σε πόλεις όπου φιλοξενούνται πρόσφυγες, λόγω της ιδιαίτερης κουλτούρας που διακατέχει ορισμένους και του γενικότερου χάους που επικρατεί.

Το διάσημο μοντέλο Κάρα Ντελεβίν, έσκισε κυριολεκτικά τα ρούχα της, αφήνοντας ελάχιστα στη φαντασία, συμμετέχοντας σε μία καμπάνια για τα δικαιώματα των γυναικών, την οποία διοργάνωσε η Puma. Η εντυπωσιακή κοπέλα κάνει μία αναπαράσταση της πράξης βιασμού.

Σκίζει τα ρούχα της, φανερώνοντας το στήθος και ουρλιάζει για να την ακούσουν οι περαστικοί και να τη σώσουν από τα χέρια του επίδοξου βιαστή της. Η Ντελεβίν φαίνεται να έχει μπει για τα καλά στο ρόλο που υποδύεται, καθώς δακρύζει, κλαίει, ουρλιάζει, παλεύει να ξεφύγει.

Τα μηνύματα στο σώμα της είναι συνθήματα. Το σώμα είναι «δικό μου» και δεν έχει κανείς το δικαίωμα να το αγγίζει δίχως την έγκρισή μου. Η καμπάνια έγινε για να παρουσιαστεί η νέα γκάμα των αθλητικών ειδών, αλλά εμπεριείχε και ένα σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, άκρως επίκαιρο.



protothema

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !