Γνωστός παρουσιαστής ανατίναξε το σπίτι του....

0
Ο ιδιαίτερα εκκεντρικός (για κάποιους, απλά, τρελός) ξαναχτύπησε! Ο πιο διάσημος αυτοκινητικός Δημοσιογράφος/Παρουσιαστής αποφάσισε να ανακαινίσει το σπίτι του. Ή πιο σωστά να το αλλάξει ριζικά. 

Αντί λοιπόν να μπει στη χρονοβόρα διαδικασία του γκρεμίσματος, αποφάσισε να το ανατινάξει. Ετσι το παλιό, αλλά ιδιαίτερα πολυτελές οίκημα το οποίο είχε αποκτήσει για τέσσερα εκατομμύρια βρετανικές λίρες, σε μόλις μία ώρα μετατράπηκε σε ένα σορό μπάζα. 

Μάλιστα ο Jeremy Clarkson φρόντισε να ενημερώσει με μία απλή επιστολή τους γείτονές του για το «μπάμ» και τη μίνι σεισμική δόνηση που θα ένιωθαν. 


«Ελαβα μια επιστολή κάτω από την πόρτα το προηγούμενο βράδυ αναφέροντας ότι θα γίνουν εκρήξεις μεταξύ 13:00-16:00. Τελικά ξεκίνησαν περίπου 15:15 και τελείωσαν γύρω στις 16:10. Μάλιστα υπήρχε μια κηδεία στο χωριό η οποία ήταν σε εξέλιξη όταν άρχισαν οι εκρήξεις…», είπε χαρακτηριστικά γείτονάς του. 

Στη θέση του παλιού σπιτιού ο πρώην παρουσιαστής του Top Gear έχει λάβει άδεια για να χτίσει ένα νέο, με έξι υπνοδωμάτια, πισίνα, μεγάλο κήπο και γήπεδο τένις… 

Η αλήθεια είναι ότι με 42.6 εκ. δολάρια για τα επόμενα 3 χρόνια που λαμβάνει από τη νέα τηλεοπτική του στέγη, μπορεί να έχει την άνεση να κάνει -σχεδόν- ότι θέλει, αρκεί να σέβεται τους δίπλα του…


newsauto.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !