Η «Μαρκέλλα» από τη ΜΑΡΙΑ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ επιστρέφει μέσα από το νέο σίριαλ,ΦΤΟΥ ΞΕΛΕΥΤΕΡΙΑ


Το πρώτο επεισόδιο-ο πιλότος,όπως λέγεται- της νέας σειράς, «Φτου ξελευτερία», γυρίστηκε,όπως είναι γνωστό,και ψάχνει την τηλεοπτική του στέγη. Το καστ απαρτίζεται από πολύ γνωστά ονόματα,κι ένα εξ αυτών είναι η Φιλίτσα Καλογεράκου.Η ηθοποιός,που την αγαπήσαμε ως Μαρκέλλα στη ''Μαρία την άσχημη'',μιλά για τον ρόλο της...

«Υποδύομαι τη Ράνια, που είναι παντρεμένη με τον Αργύρη, τον οποίο υποδύεται ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Η Ράνια είναι μπερδεμένη, καθώς διατηρεί παράλληλη σχέση με τον κολλητό φίλο του Αργύρη, τον Ηλία, και γι' αυτό τον λόγο θέλει να χωρίσει τον άντρα της. Υπάρχει, βέβαια, και ένας άλλος μυστηριώδης άντρας στη ζωή της, ο Θέμης...».

 Στη συνέχεια,μίλησε για την εμπειρία της από τις πρώτες επαφές με τους νέους της συνεργάτες: «Ήταν πάρα πολύ ωραία, γιατί ξανασυνάντησα ανθρώπους με τους οποίους είχα συνεργαστεί πριν από δέκα χρόνια, όπως την Ασπασία Τζιτζικάκη και τον Δημήτρη Τζιτζικάκη... Επίσης, γνώρισα καινούργιους συναδέλφους, που τους ήξερα, βέβαια, ως ηθοποιούς, αλλά τώρα είχα την ευκαιρία να τους γνωρίσω προσωπικά, όπως τη Θωμαΐδα Ανδρούτσου, τον Γεράσιμο Γεννατά και τον Νίκο Αξιώτη. Γνωριστήκαμε και με τις κοπέλες που γράφουν το σενάριο και παίζουν στη σειρά, την Ελένη Καρβέλη, την Αρετή Ζαχαριάδου και τη Τζένη Παπαδημάτου. Με την Ελένη Καρβέλη, βέβαια, είχαμε συνεργαστεί και παλαιότερα σε κάποια μαθήματα Θεατρικής Αγωγής, που παραδίδαμε σε ένα νηπιαγωγείο. Επίσης, είχαμε τις πρώτες υποδείξεις σχετικά με τους ρόλους από τον σκηνοθέτη, τον Στέφανο Μπλάτσο».

Πηγή:MYTV

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: