Φαίη Σκορδά: Φωτογραφίες από την πρώτη σύσκεψη για το Πρωινό!

0
Η μέρα που η Φαίη Σκορδά θα μας λέει καλημέρα με την ανανεωμένη της ομάδα, πλησιάζει και χθες το πρωί έγινε η πρώτη σύσκεψη του Πρωινού στο στούντιο Kappa.


Αυτή την φορά όμως ήταν λίγο διαφορετική, αφού έλειπε από το πλευρό της ο σύζυγός της κι επί πολλά χρόνια συμπαρουσιαστής της, Γιώργος Λιάγκας που θα συνεχίσει με άλλη εκπομπή στο κανάλι.

Η Φαίη αφού έφτασε με το αυτοκίνητό της στο στούντιο, πόζαρε χαμογελαστή στον φακό του TLIFE, κρατώντας πρωινό γεύμα για όλους τους συνεργάτες της. Η παρουσιάστρια βρίσκεται σε απίστευτη φόρμα και όπως φαίνεται οι μπαταρίες της "γέμισαν" για τα καλά μετά από τις διακοπές που έκανε με την οικογένειά της και με φίλους.




'

 Ντυμένη casual πέρασε την πόρτα του ΑΝΤ1 και στη συνέχεια εμφανίστηκε η καλή της φίλη και συνεργάτιδα Σάσα Σταμάτη, που θα βρίσκεται και φέτος στο πλευρό της. Στην ομάδα παραμένουν η Ελεάνα Τριφύδου (αρχισυντάκτρια), ο Θέμης Γεωργαντάς, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η Λίτσα Πατέρα ενώ εντάσσονται ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο Αντώνης Βλοντάκης και η Μαντώ Γαστεράτου που θα βρίσκονται στα λινκς, η Βένια Καραγιάννη (βοηθός ρχισυντάκτριας) και ο Νίκος Παρτσώλης στη σύνταξη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !