Παππάς για τηλεοπτικές άδειες: Φεύγει οποίος δεν είναι ενταξει

«Δεν είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε σε κανέναν από τους τέσσερις ότι θα πάρει την άδεια, συντρέχουν και άλλες προϋποθέσεις»
, τόνισε ο Νίκος Παππάς απαντώντας σε σειρά ερωτημάτων για τις τηλεοπτικές άδειες. «Σε κάθε σημείο αυτή η διαδικασία δοκιμάζεται. Όταν λοιπόν την Δευτέρα έχουμε την καταβολή των χρημάτων αυτό θα είναι περιουσία της διαδικασίας» υπογράμμισε ο υπουργός Επικρατείας.

 Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1» αναφέρθηκε σε μια «πραγματικότητα όπου θα έχουμε νόμιμες άδειες για πρώτη φορά» ενώ είπε ότι στην «Ελλάδα έχει συντελεστεί αυτά τα χρόνια μια αεροπειρατεία. Πήραν με σκοτεινό τρόπο τον αέρα της χώρας».

 Αναφερόμενος στο περιστατικό στη Νέα Υόρκη με τους δύο δημοσιογράφους, ο ίδιος είπε: «Δεν είμαι πολύ σίγουρος αν φταίνε οι δημοσιογράφοι ή οι ιδιοκτήτες των μέσων. Υπόθεση εργασίας, η πιο σοβαρή και πιθανολογούμενη είναι ότι λειτούργησαν κατόπιν οδηγιών».

 Επίσης, τόνισε ότι «το δελτίο ειδήσεων του Σκάι είναι τα επιχειρήματα του κ. Αλαφούζου, το δελτίο του Alpha είναι τα επιχειρήματα του κ. Κοντομηνά, το δελτίο του Star είναι τα επιχειρήματα του κ. Βαρδινογιάννη».

 «Έχουν εξαντληθεί τα επιχειρήματα για την αρτιότητα και τη διαφάνεια του διαγωνισμού» είπε ο κ. Παππάς απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τον κ.Καλογρίτσα και πρόσθεσε πως «θα εξεταστούν όλες οι ενστάσεις που έχουν κατατεθεί».

 Σε όσους αναφέρουν ότι η υπόθεση Καλογρίτσα, είναι το Βατοπέδι του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε «τους εύχομαι καλή τύχη».

 Real.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Μιχάλης Κουφογιαννάκης

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: