Τελευταία εξέλιξη:Σύσκεψη στο Μαξίμου για τις άδειες-Δόθηκε νέα εντολή στην Αστυνομία για τα μέτρα ασφαλείας


Η διαδικασία της δημοπράτησης είναι ακόμα σε εξέλιξη, αν και προβλεπόταν να διαρκέσει μέχρι και 50 ώρες,και το μόνο σίγουρο είναι πως έχουμε μπροστά μας,τελικά,μακρά νύχτα.

Ωστόσο,μια σημαντική εξέλιξη έλαβε χώρα πριν από περίπου μισή ώρα,οπότε και πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Μαξίμου με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Γενικό Γραμματέα Ενημέρωσης κι Επικοινωνίας, κ. Κρέτσο.

Όπως ενημερώνει το newsit.gr,λοιπόν,ο κ. Κρέτσος βρέθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου όπου είχε συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών. Εν συνεχεία ο κ. Κρέτσος αποχώρησε από το Μαξίμου αλλά όχι με κατεύθυνση το κτήριο της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα επιστρέψει και πάλι στο Μέγαρο Μαξίμου.

Να σημειώσουμε εδώ πως,σύμφωνα με το newsit.gr,η αστυνομία έλαβε εντολή να διατηρήσει τα μέτρα ασφαλείας μέχρι και την Παρασκευή. Έτσι η περιοχή θα παραμείνει αποκλεισμένη. Ωστόσο, αυτό μπορεί να μην σημαίνει και αυτομάτως πως η διαδικασία θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: