Προχωράνε κανονικά όλα στον Ant1...

Μπορεί να διαρρέεται πως ο Αντ1,εξαιτίας των πολλών εκατομμυρίων που προσέφερε στη δημοπρασία για τις άδειες,σκέφτεται να "παγώσει" αρκετά από τα προγράμματα που θα έβγαζε στο Α μισό της νέας τηλεοπτικής σεζόν,ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει.

Όλα τα προγράμματα στο σταθμό του Αμαρουσίου προχωράνε κανονικά και τίποτα από ότι έχει ανακοινωθεί δεν "παγώνει".Μάλιστα ήδη από χθες έχουν αρχίσει οι ιθύνοντες του σταθμού να λύνουν τις εκκρεμότητες και τις λεπτομέρειες για τις εκπομπές και σειρές.

Έτσι λοιπόν περιληπτικά σας ενημερώνουμε πως κανονικά θα βγουν από το πρώτο μισό της σεζόν στον αέρα οι εκπομπές "Καλημέρα Ελλάδα","Το Πρωινό","Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου",το "Lucky Room",το "Rising Star",η μεσημεριανή εκπομπή το Σαββατοκύριακο με τους Μπεκατώρου και Ουγγαρέζο,το "Όλα",το "Ράδιο Αρβύλα",το "The 2night show" και η βραδινή έκδοση του "Ouggachallenge".

Κανονικά προχωράνε και όλες οι σειρές.Τα "Δίδυμα Φεγγάρια" ήδη βγήκαν στον αέρα από χθες,ενώ γυρίσματα έχει ξεκινήσει και το "Μπρούσκο" που ξεκίνησε από τη Δευτέρα στα Χανιά.Τα "5 κλειδιά" έχουν ξεκινήσει εδώ και δύο μήνες περίπου τα γυρίσματα,ενώ από την επόμενη εβδομάδα ή μεθεπόμενη εβδομάδα μπαίνουν στο πλατό οι "Συμμαθητές",το "Ταμάμ" και το "Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα του Λευτέρη Παπαπέτρου.

Ενδεχομένως μόνο το "Dancing with the stars" να μετατεθεί για λίγο πιο μετά από το Δεκέμβριο που είχε αρχικά αποφασιστεί να βγει το show,ωστόσο ακόμα δεν έχει παρθεί καμία τέτοια οριστική απόφαση.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: