Βγήκε η απόφαση για το μέλλον του ALPHA-Τα λόγια του Δημήτρη Κοντομηνά...

0

Ολοκληρώθηκε σήμερα γύρω στη μία το μεσημέρι η κρίσιμη -για το μέλλον του σταθμού- συνάντηση του Δημήτρη Κοντομηνά με τα στελέχη του Alpha και τους παρουσιαστές.


Το ραντεβού ήταν για τις 11 το πρωί στο αμφιθέατρο της Κάντζας. Τον πρόεδρο του καναλιού υποδέχτηκαν θερμά όλοι οι παρουσιαστές του Alpha, καθώς ανέμεναν με ιδιαίτερη αγωνία να ακούσουν όλα όσα είχε να τους πει, μετά το αποτέλεσμα της πρόσφατης δημοπρασίας των τηλεοπτικών αδειών που άφησε εκτός τον σταθμό.Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μεταφέρει το zappIT.gr, οι παρουσιαστές συσπειρώθηκαν γύρω από τον Δημήτρη Κοντομηνά και όλοι δήλωσαν δυναμικά πως συνεχίζουν στον Alpha. Λάκης Λαζόπουλος, Ελένη Μενεγάκη, Αγγελική Νικολούλη, Αντώνης Σρόιτερ, Δήμος Βερύκιος, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Χρήστος Φερεντίνος και πολλοί ακόμη, δεσμεύτηκαν πως θα συνεχίσουν κανονικά τη συνεργασία τους με το κανάλι. 

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς κατά τη διάρκεια της ομιλίας του εμφανίστηκε αποφασισμένος, ψύχραιμος και πολύ ευδιάθετος. Μάλιστα, ήταν αρκετές οι στιγμές που έκανε και χιούμορ.
«Ο Alpha θα συνεχίσει να εκπέμπει γιατί δεν μπορεί να μην εκπέμπει το πρώτο κανάλι της Χώρας. Λύσεις υπάρχουν και αυτές τις λύσεις τις έχω. Θα μου επιτρέψετε αυτή τη δεδομένη στιγμή να μην σας πω ακριβώς ποιες είναι αυτές. Ζητώ να εμπιστευθείτε τον όμιλο ακριβώς όπως κι εκείνος σας εμπιστεύεται. Αλλαγή σημαίνει ανάπτυξη και εξέλιξη. Μαύρο στον Alpha δεν θα πέσει, θα εκπέμπει μέσα στο πλαίσιο του νόμου. Δεν μπορεί να σιγήσει η φωνή του πρώτου καναλιού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κοντομηνάς.

Μετά το τέλος της τοποθέτησης του προέδρου του Alpha, όπως μεταφέρουν στο zappIT.gr αξιόπιστες πηγές, οι παρουσιαστές παρέμειναν στο αμφιθέατρο και κουβέντιασαν μαζί του κατ’ ιδίαν σε αρκετά ευχάριστο κλίμα. Μίλησε με όλους κι εκείνοι φαίνεται πως του έδωσαν …ψήφο εμπιστοσύνης.

Έτσι, λοιπόν, το πρόγραμμα του καναλιού θα βγει κανονικά και θα τηρηθεί το υπάρχον χρονοδιάγραμμα. Η Ελένη Μενεγάκη θα βγει στον αέρα την τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη ή τις πρώτες μέρες του Οκτώβρη. Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν έχει δώσει ημερομηνία για το πρώτο «Αλ Τσαντίρι» της σεζόν, όμως, το «χτύπημά» του αναμένεται σύντομα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !