Στην εισαγγελία διαφθοράς μηνυτήρια αναφορά του Alpha για τις άδειες.

0
Στη διάθεση της Ελένης Ράικου και των εισαγγελέων Διαφθοράς βρίσκεται η μηνυτήρια αναφορά του Alpha, στο πλαίσιο της υπόθεσης του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.


Οι εισαγγελείς πρόκειται να διερευνήσουν διεξοδικά τα στοιχεία της 70σέλιδης μήνυσης του καθηγητή κ. Πάνου Λαζαράτου που είχε κατατεθεί για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.

Στις 70 σελίδες της μήνυσης αναφέρεται το πόθεν έσχες του Καλογρίτσα, καθώς, όπως υποστηρίζει το κανάλι, έχει γίνει πλημμελής έλεγχος.

Η μήνυση γίνεται εναντίον της πενταμελούς επιτροπής ελέγχου των πόθεν έσχες των υπερθεματιστών του διαγωνισμού και του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Ελευθέριου Κρέτσου, που υπέγραψε το σχετικό πρακτικό και αφορά το αδίκημα της κακουργηματικής ψευδούς βεβαίωσης, με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου. Υπενθυμίζεται ότι κατά την υποβολή της μηνυτήριας αναφοράς ο κ. Λαζαράτος είχε υπογραμμίσει την απουσία παρέμβασης των εισαγγελικών αρχών στα του διαγωνισμό.

Την Παρασκευή που η υπόθεση συζητείται στο ΣτΕ, ο κ.Λαζαράτος θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου σχετικά με τον διαγωνισμό και όπως έχει δηλώσει αναμένεται να κάνει αποκαλύψεις.

star.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !