Η Ευαγγελία Τσικρίκα αποκαλύπτει τι της είπαν οι συνάδελφοί της στον Alpha λίγες μέρες πριν την επίμαχη ερώτηση στον Τσίπρα!


Η δημοσιογράφος του ALPHA,Ευαγγελία Τσικρίκα,απασχολεί τις τελευταίες μέρες την επικαιρότητα,καθώς ήταν εκείνη που, στη συνέντευξη του Τύπου στη ΔΕΘ,είπε ευθέως στον Αλέξη Τσίπρα πως εκείνος την απολύει από τη δουλειά της.Μιλώντας στην εφημερίδα,''Real'',αναφέρθηκε σε όλα...

Πώς νιώθεις που είσαι το πρόσωπο των ηµερών; 

''Λίγο άβολα, αλλά... οκ. Νιώθω σαν να αντιστράφηκαν κάπως οι ρόλοι. Εγώ είµαι ρεπόρτερ, αυτή που παίρνει τις συνεντεύξεις. ∆εν περίµενα να απασχολήσω την επικαιρότητα. Πιστεύω πως είναι θέµα ηµερών να κοπάσει''.

Τι σε έκανε να θέσεις την ερώτηση στον πρωθυπουργό σε προσωπικό επίπεδο; 

''Ήθελα να µεταφέρω την κατάσταση που βιώνουµε, όχι µόνο στον Alpha, αλλά και σε άλλους τηλεοπτικούς σταθµούς, που έχουν έρθει σε ανάλογη κατάσταση. ∆εν µίλησα µόνο για τον εαυτό µου ή µόνο για τους εργαζοµένους στον Alpha. Με το «µαύρο» σε κανάλια, αντιµέτωποι µε τον εφιάλτη της ανεργίας θα βρεθούν χιλιάδες διοικητικοί υπάλληλοι, εργαζόµενοι σε εταιρείες παραγωγής, ακόµη και οι καθαρίστριες και οι φύλακες στις εγκαταστάσεις των επιχειρήσεων που θα κλείσουν''.

Πώς αισθάνθηκες όταν ο κ. Τσίπρας αντέδρασε έντονα; 

''Αν µε ρωτάς αν εξεπλάγην από την αµηχανία και τη νευρικότητα, η απάντηση είναι όχι. Ήξερα πως ήταν µια ερώτηση που δεν «χάιδευε» αφτιά!''.

Μετά την αντίδρασή του πώς τον κρίνεις ως πρωθυπουργό; 

''∆εν έχω καµία αντιδικία σε προσωπικό επίπεδο µε τον πρωθυπουργό για να µπω στη διαδικασία να τον κρίνω. Είµαι µια δηµοσιογράφος που είχε τη δυνατότητα, ως κυβερνητική συντάκτρια, να κάνει µια ερώτηση στον πρωθυπουργό, την έκανε, πήρα την απάντηση που πήρα και τίποτα άλλο. Τα υπόλοιπα συµπεράσµατα, ας τα βγάλει ο καθένας µόνος του µέσα από αυτό που είδε και άκουσε''.

Είχες άγχος πριν κάνεις την ερώτηση;

''Είχα πολύ άγχος τις προηγούµενες ηµέρες. Μια συναισθηµατική φόρτιση, αν θες... Κι αυτό γιατί µε έπιαναν συνάδελφοί µου στο κανάλι και µου έλεγαν: «Ευαγγελία, να τα πεις έξω από τα δόντια, να εκφράσεις κι εµάς».Την Κυριακή ξύπνησα και είπα: «Τι θέλεις να πεις; Πες το. Είναι υποχρέωσή σου». Κι αυτό έκανα''.


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: