Διάσωση Alpha: Ετοιμάζεται συνεργασία του Alpha με τον ΣΚΑΪ;

0

 Οι πρεμιέρες του Alpha συνεχίζονται κόντρα στο κλίμα αβεβαιότητας που υπάρχει μετά τα αποτελέσματα του πρόσφατου διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες. 



Μετά το Happy Day, από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου έρχεται ο νέος κύκλος των ψυχαγωγικών εκπομπών, νέες σειρές και τηλεπαιχνίδια. Τι θα γίνει όμως στην περίπτωση που δεν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις των καναλαρχών αναφορικά με την απόφαση του ΣτΕ;

Οι σημερινοί ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν μία από τις τέσσερις τηλεοπτικές συχνότητες ετοιμάζονται για το Plan B. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Κοντομηνάς, σύμφωνα με το Secret των Παραπολιτικών, εξετάζει το ενδεχόμενο συνεργασίας του Alpha με τον ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζου. Αν δεν ευδοκιμήσει το σενάριο της συμπόρευσης των δύο καναλιών, πληροφορίες θέλουν τον κ. Κοντομηνά να έχει καταλήξει στο πώς θα πορευτεί από εδώ και πέρα.

Με βάση τα όσα ακούγονται, το πρόγραμμα του Alpha θα βγαίνει από το Channel 9 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Επί της ουσίας με τα δύο αυτά κανάλια, που ανήκουν στον Δημήτρη Κοντομηνά, θα υπάρχει κάλυψη στο 70% της χώρας. Παράλληλα, ο Alpha θα εκπέμψει και μέσα από τη Nova και τον ΟΤΕ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !