Aργούν οι περιφερειακές άδειες διότι...

0

Μπορεί να επιμένει η κυβέρνηση ότι μετά την αδειοδότηση των 4 τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου, ακολουθούν οι άδειες για τους περιφερειακούς σταθμούς,όταν, όμως, η συζήτηση έρχεται στο «πότε θα προκηρυχθεί ο διαγωνισμός… εκεί η κουβέντα αλλάζει!

Κι αυτό για μια σειρά από λόγους.Με σημαντικότερους, πρώτον ότι οι ιδιοκτήτες των περιφερειακών καναλιών δεν έχουν να διαθέσουν χρήματα, σε αντίθεση με τους εφοπλιστές που κατοχύρωσαν τις 4 άδειες,και δεύτερον, διότι η κυβέρνηση δεν επιθυμεί να επαναλάβει- άλλωστε δεν γίνεται πρακτικά- , την τριήμερη διαδικασία της δημοπράτησης στη ΓΓΕΕ με τους ιδιοκτήτες των περιφερειακών καναλιών!

Κυρίως ,όμως, διότι θέλει να διώξει από πάνω της την ευθύνη και να αναλάβει τη διαδικασία το ΕΣΡ. Ως γνωστόν, όμως, ανεξάρτητη ραδιοτηλεοπτική αρχή δεν υπάρχει,ενώ θα χρειαστεί αρκετός χρόνος μέχρι να συσταθεί δεδομένου ότι δεν υπάρχουν σημάδια συναίνεσης.Κατά συνέπεια, ο δρόμος για την προκήρυξη των περιφερειακών αδειών όχι μόνον είναι μακρύς, αλλά – επι πλέον-  δεν είναι στρωμένος και με ροδοπέταλα,αφού όλα τα τοπικά κανάλια χρωστάνε ένα σκασμό λεφτά στη DIGEA από το ενοίκιο που τους έχει επιβάλει… Άρα, ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος!

Τέλος, ακόμη και για πολιτικούς λόγους η κυβέρνηση σε αυτή τη φάση δεν θα επέλεγε να ανοίξει ένα ακόμη μέτωπο.Τη φτάνει η… σκόνη που έχει σηκωθεί από την αδειοδότηση των 4… Δεν θα άντεχε σε καμία περίπτωση να τα βάλει με άλλους 50 ή 60 ιδιοκτήτες περιφερειακών καναλιών… Και οι βουλευτές της να μην μπορούν να σταθούν στα χωριά τους από τους τοπικούς καναλάρχες! Αλλά ακόμη και σε κεντρικό επίπεδο, στην Αττική,πώς θα καλέσει για παράδειγμα τον Μάκη Κουρή ή τον Γιώργο Κουρή και να τους ζητήσει ο πρώτος να πληρώσει για να πάρει άδεια το MAD και ο δεύτερος για το «KONTRA»,όταν και οι δύο – ο καθένας με τον τρόπο του-  είναι από τους ελάχιστους που στηρίζουν ακόμη την κυβερνητική πλειοψηφία;

Πηγή: Enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !