Δείτε το τρέιλερ απο τα 5 Κλειδιά

0
Το ερωτικό θρίλερ του ομώνυμου βιβλίου «Τα Πέντε Κλειδιά», της δημοφιλούς συγγραφέως Λένας Μαντά, έρχεται στον ΑΝΤ1 και υπόσχεται να γίνει η νέα σας καθημερινή συνήθεια.

Η Ρένα Ρίγγα και ο Κώστας Βαζάκας υπό την σκηνοθετική μαεστρία του Κώστα Χριστοφόρου και της Ρέινας Εσκενάζυ, αλλά και τη συμμετοχή μιας μεγάλης ομάδας ταλαντούχων και πετυχημένων ηθοποιών, ζωντανεύουν στις οθόνες μας το ερωτικό θρίλερ «Τα Πέντε Κλειδιά».

Η Κυβέλη Δελμούζου (Χρύσα Παπά) είναι μια γυναίκα όμορφη, τρυφερή και καλλιεργημένη η οποία προέρχεται από πολύ καλή οικογένεια. Είναι παιδί  πρώην βουλευτή κυβερνώντος κόμματος, του Ηλία Παπαδάτου (Σταύρος Λούρας) και της Κίκας Παπαδάτου (Νίκη Παλληκαράκι) και σύζυγος ενός πανίσχυρου και μυστήριου άντρα, του Ορέστη Δελμούζου (Αντώνης Φραγκάκης).

Από το σπιτάκι όπου διαμένουν η Μαργαρίτα, η τετράχρονη κόρη της Κυβέλης, με την νταντά της Κατερίνα (Μαρία Παπαφωτίου) θα ξεκινήσουν όλα…

Την στιγμή που η Κυβέλη με τρόμο θα διαπιστώσει ότι το παιδί που έχει αποκτήσει με τον Ρήγα (Κωνσταντίνος Φάμης) έχει απαχθεί την ίδια στιγμή θα συνειδητοποιήσει ότι τα πάντα στην «όμορφη» και «τακτοποιημένη» ζωή της έχουν γκρεμιστεί και ο εφιάλτης μόλις έχει αρχίσει….

Ο Σέργιος (Αχιλλέας Γραμματικόπουλος) ένας άντρας αφόρητα γοητευτικός αλλά και επικίνδυνα απρόβλεπτος  θα αποτελέσει τον άνθρωπο κλειδί, και όχι μόνο, στο θρίλερ που ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια όσων ξέρουν αλλά και αυτών που προσπαθούν να καταλάβουν

Σε όλο αυτό το μυστήριο, την αγωνία και τη διαπλοκή ο καθένας έχει τον δικό του ρόλο και ένα ερωτηματικό βρίσκεται δίπλα από κάθε όνομα μέχρι την αποκάλυψη της αλήθειας…

Από το προσωπικό του σπιτιού, την οικονόμο Άννα (Μαρίνα Βρόντη), την ταλαιπωρημένη Χαρίκλεια (Κωνσταντίνα Τζιωρτζιή) αλλά και την μονίμως χαρούμενη - για τα μάτια των άλλων -  Μαρία (Χρυστάλλα Καλλένου) μέχρι τον Λεωνίδα (Τόνυ Δημητρίου) τον επικεφαλής της προσωπικής ασφάλειας της Κυβέλης και τον Τζίμη (Νίκος Αναδιώτης) το γιο της Χαρίκλειας όλοι είναι εν δυνάμει ένοχοι μέχρι τα πέντε λουκέτα απασφαλίσουν…!!

Η πλοκή απροσδόκητη για ένα παθιασμένο έρωτα, ένα παιδί, μια απαγωγή, και πέντε κλειδιά που θα κατευθύνουν τις ζωές των πρωταγωνιστών σε μια σειρά που θα καθηλώσει.


ΣΕΝΑΡΙΟ: Ρένα Ρίγγα, Κώστας Βαζάκας
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κώστας Χριστοφόρου, Ρέινα Εσκενάζυ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: NLPRO FILMS

ΠΑΙΖΟΥΝ: Αντώνης Φραγκάκης, Χρύσα Παπά, Αχιλλέας Γραμματικόπουλος, Σταύρος Λούρας, Νίκη Παλληκαράκι, Τόνυ Δημητρίου, Μαρία Παπαφωτίου, Κωνσταντίνος Φάμης, Νίκος Αναδιώτης, Όλγα Ασσιώτου, Μαρίνα Βρόντη, Χριστόφορος Χριστοφόρου, Πένυ Φοινίρη, Χρυστάλλα Καλλένου, Κωνσταντίνα Τζιωρτζιή, Ηρόδοτος Μηλτιάδους, Μαρίνα Δημητρίου, Χριστίνα Μαρούχου, Έλενα Πιερίδου, Λένος Γιάννου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !