5 λουκέτα ψάχνουν τα «5 κλειδιά» του ΑΝΤ1 για να...ξεκλειδωθούν!

0

«Τα πέντε κλειδιά» έρχονται στον ΑΝΤ1 και αναμένεται να είναι μια σειρά που θα συζητηθεί αρκετά. Το ερωτικό θρίλερ-μυθιστόρημα της Λένας Μαντά μεταφέρεται στη μικρή οθόνη, με τη Ρένα Ρίγγα και τον Κώστα Βαζάκα στη διασκευή του ομώνυμου βιβλίου, και τη Ρέινα Εσκενάζυ και τον Κώστα Χριστοφόρου στη σκηνοθεσία. Την εποπτεία της σειράς θα έχει η ίδια η συγγραφέας .

H βασική ηρωίδα των «Πέντε Κλειδιών», είναι η Κυβέλη Δελμούζου (Χρύσα Παπά), μια γυναίκα όμορφη, τρυφερή και καλλιεργημένη η οποία προέρχεται από πολύ καλή οικογένεια και όλα στη ζωή της κυλούν ομαλά. Είναι κόρη του πρώην βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος, Ηλία Παπαδάτου (Σταύρος Λούρας), και της Κίκας Παπαδάτου (Νίκη Παλληκαράκη), μιας γυναίκας φιλόδοξης και με ισχυρή άποψη.

Σύζυγος της Κυβέλης είναι ο πανίσχυρος επιχειρηματίας, Ορέστης Δελμούζος, του οποίου ο χαρακτήρας έχει κρυφές πτυχές (Αντώνης Φραγκάκης). Από το σπιτάκι όπου διαμένουν η Μαργαρίτα, η τετράχρονη κόρη της Κυβέλης, με τη νταντά της ,Κατερίνα (Μαρία Παπαφωτίου), θα ξεκινήσουν όλα... Τη στιγμή που η Κυβέλη με τρόμο θα διαπιστώσει ότι το παιδί που έχει αποκτήσει με τον Ρήγα (Κωνσταντίνος Φάμης) απαγάγεται, αμέσως και με τον πλέον τραγικό τρόπο θα συνειδητοποιήσει ότι τα πάντα στην «όμορφη» και «τακτοποιημένη» ζωή της έχουν γκρεμιστεί, και ο εφιάλτης μόλις έχει αρχίσει....

Ο Σέργιος (Αχιλλέας Γραμματικόπουλος), ένας άντρας αφόρητα γοητευτικός αλλά και επικίνδυνα απρόβλεπτος, θα αποτελέσει τον άνθρωπο-κλειδί, και όχι μόνο, στο θρίλερ που ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια όσων ξέρουν αλλά και αυτών που προσπαθούν να καταλάβουν.

Σε όλο αυτό το μυστήριο, την αγωνία και τη διαπλοκή, ο καθένας έχει τον δικό του ρόλο και ένα ερωτηματικό βρίσκεται δίπλα από κάθε όνομα μέχρι την αποκάλυψη της αλήθειας... Από το προσωπικό του σπιτιού, την οικονόμο Άννα (Μαρίνα Βρόντη), την ταλαιπωρημένη Χαρίκλεια (Κωνσταντίνα Τζιωρτζιή) ,αλλά και τη μονίμως χαρούμενη -για τα μάτια των άλλων- Μαρία (Χρυστάλλα Καλλένου) μέχρι τον Λεωνίδα (Τόνυ Δημητρίου) ,τον επικεφαλής της προσωπικής ασφάλειας της Κυβέλης,αλλά και τον αδίστακτο και φιλόδοξο Τζίμη (Νίκος Αναδιώτης) ,τον γιο της Χαρίκλειας, όλοι είναι δυνάμει ένοχοι μέχρι τα πέντε λουκέτα να αρχίσουν να ξεκλειδώνουν...

Πηγή:TV ΕΘΝΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !