Ανδρέας Λοβέρδος: Ο αριθμός που σας αρέσει, το 4, δεν είναι μακριά

Unknown
0

Τον αριθμό των τηλεοπτικών αδειών που δημοπρατούνται με τα εκλογικά ποσοστά που προβλέπει για τον ΣΥΡΙΖΑ συνέδεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος

Την εκτίμηση ότι ο αριθμός 4 θα «στοιχειώσει» πολιτικά τον ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος στην Βουλή συνδέοντας με τον τρόπο αυτό τον αριθμό των τηλεοπτικών αδειών με τα μελλοντικά εκλογικά ποσοστά του κυβερνητικού κόμματος.

 «Ο αριθμός που σας αρέσει, το 4, δεν είναι πολύ μακριά» είπε στην Βουλή απευθυνόμενος στον παριστάμενο υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη για να προσθέσει «Όσο κυβερνάς, πολιτικά εξατμίζεσαι. Είμαστε μάρτυρες της πολιτικής κατηφόρας που παίρνετε . Εκεί που θα γυρίσετε θα είστε χωρίς τους παλιούς συντρόφους σας. Θα είστε με πεσκέσια, δικούς μας συντρόφους – οπορτουνιστές που έφυγαν από εμάς».

Εξήγησε δε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις αντιθέσεις της δημαγωγικής του ρητορικής ως αξιωματική αντιπολίτευση με την πολιτική που ασκεί ως κυβέρνηση, αναφέροντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα τον ΕΝΦΙΑ.

Σημείωσε δε προς τον υπουργό Παιδείας πως «εσείς ως αντιπολίτευση λέγατε ότι θα μονιμοποιούσατε όλους τους εκπαιδευτικούς και πως δεν θα υπήρχαν αναπληρωτές. Τώρα, αναγκάζεστε να δείτε τις πραγματικές συνιστώσες του ζητήματος».

protothema

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !