To ΤΑΜΑΜ,μας φέρνει...2 μωρά!

0

Το «Ταμάμ» επιστρέφει στον ΑΝΤ1 για τρίτη σεζόν ,κι έρχεται άκρως ανανεωμένο,καθώς,πέραν των εξελίξεων αναφορικά με το σενάριο,αλλαγή θα έχουμε ,ως γνωστόν,και στους πρωταγωνιστές,καθώς το κανάλι ήδη αναζητά την αντικαταστάτρια της Μαρίας Λεκάκη.


Οι σεναριογράφοι,Βασίλης Ρίσβας-Δήμητρα Σακαλή, έχουν παραδώσει τα πέντε πρώτα επεισόδια ,και ,όπως πληροφορεί το περιοδικό, ''Mytv'', η 'Ελλη είναι έγκυος και μένει μαζί με τον Τζεμ στο ίδιο δωμάτιο, που σημαίνει ότι μετακομίζει η Ντιλέκ και βιώνει την προχωρημένη εγκυμοσύνη με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Παράλληλα, έχει περάσει στο Πάντειο και οι καθηγητές και συμφοιτητές την αντιμετωπίζουν σαν άρρωστη. Ο Τζεμ προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες και παραδόξως σε αυτή τη φάση είναι πιο ώριμος από τους άλλους και κάνει και κάποια νυχτοπερπατήματα που κανείς δεν ξέρει για ποιο λόγο. Εκείνος πάντως δηλώνει ότι πηγαίνει σε δουλειά. Θέλει και θα γίνει μουσικός. Το συγκρότημα θα πάει καλά και ο Τζεμ θα έχει επιτυχία στο Youtube, με ένα τραγούδι που θα γράψει, θα αποκτήσει πολλούς φαν, και δεν θα μπορέσει να διαχειριστεί έτσι εύκολα την επιτυχία. Και επι πλέον αρκετά σύντομα θα έρθει ένα μωρό στη ζωή τους.

Και υπάρχει ήδη άλλο ένα μωρό στην οικογένεια, ο Ταρίκ, που έχουν αποκτήσει η Μπαχάρ με τον Αλί. Και έτσι από τη μια έχουμε ένα ζευγάρι μουσουλμάνων που μεγαλώνει το παιδί τους με τον παραδοσιακό τρόπο και από την άλλη την 'Ελλη με τον Τζεμ που έχουν άλλα σχέδια.

Η Ντιλέκ έχει περάσει στην Ιατρική και θέλει να αφιερώσει στις σπουδές της όλη της την ενέργεια, κάτι που προκαλεί τριγμούς στη σχέση της με τον Τεό και οι δυο τους θα περάσουν από σαράντα κύματα. Στη ζωή της Ντιλέκ θα εμφανιστεί ένας μέντορας. Πρόκειται για έναν καθηγητή στη σχολή ο οποίος θα είναι ο κύριος υπεύθυνος για τα δεινά που θα υποστεί η σχέση της με τον Τεό.


*Να σημειώσουμε πως τον ρόλο του καθηγητή Ιατρικής θα κρατήσει,όπως όλα δείχνουν,ο ηθοποιός,Ορφέας Αυγουστίδης,που βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία για τη σειρά.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !