Εορταστική συναυλία για τα 20 χρόνια του «Μαζί για το Παιδί»

Unknown
0

Με μια αγκαλιά για 30.000 παιδιά, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής γιορτάζουν τα 20 χρόνια του «Μαζί για το Παιδί», χρόνια που αποτυπώθηκαν με πρόσημο την παιδική ευτυχία.


Η επέτειος αυτή θα εορταστεί με τον πιο μελωδικό τρόπο από τους δύο καλλιτέχνες, με ένα μοναδικό ρεσιτάλ για πιάνο και φωνή, στο Ηρώδειο, τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ.

Όλα τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν στους σκοπούς τού «Μαζί για το Παιδί». Μόνο και μόνο για αυτό, θα είναι κάτι παραπάνω από μια συναυλία. Θα είναι μια γιορτή, που οι καλεσμένοι της θα αγκαλιάσουν περισσότερα από 30.000 παιδιά.

Σε αυτήν τη μαγευτική βραδιά, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής θα «απογειώσουν» το κοινό «Με τα φτερά της ποίησης». Πρόκειται για μία ξεχωριστή μουσική συνάντηση, με τραγούδια σε ποίηση των Κωνσταντίνου Καβάφη, Οδυσσέα Ελύτη, Γιώργου Σεφέρη, Νίκου Γκάτσου, Νίκου Καββαδία και άλλων.

Παρέχοντας ψυχολογική, ηθική και οικονομική υποστήριξη

Το «Μαζί για το Παιδί» ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ελλάδα, το 1996. Πρόκειται για μια ένωση μη κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών κάθε χρόνο, εκ των οποίων τα 10.000 σε συστηματική βάση. Κύριος στόχος της Ένωσης είναι να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά και νέους, που αντιμετωπίζουν τον κοινωνικό αποκλεισμό, την ενδοοικογενειακή βία, χρόνιες ασθένειες, διανοητικές ή σωματικές αναπηρίες και την ασθένεια ή τον θάνατο κάποιου μέλους της οικογένειάς τους, παρέχοντας τους ψυχολογική, ηθική και οικονομική υποστήριξη.

Πληροφορίες

Ωδείο Ηρώδου Αττικού: Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Ακρόπολη - Αθήνα, τηλ.: 210 3241807. Τιμές εισιτηρίων: διακεκριμένη ζώνη: 70 ευρώ, ζώνη Α: 50 ευρώ, ζώνη Β: 30 ευρώ, άνω διάζωμα: κανονικό: 20 ευρώ, φοιτητικό (σε περιορισμένο αριθμό): 15 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων: Ticket Services: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου), Δευτέρα - Παρασκευή: 10.00 - 18.00 και Σάββατο 10.00 - 14.00, τηλεφωνικά: 210 7234567 (τις ίδιες ημέρες και ώρες), ηλεκτρονικά: ticketservices.gr.

naftemporiki.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !