ΜΟΝΤΕΡ #1 – Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν...

10














 
Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι-αναγνώστες. Σας καλωσορίζω στη νέα στήλη του Tvnea, τον «ΜΟΝΤΕΡ». Και όπως προδίδει και η σημασία της λέξης, στόχος μας είναι να συλλέξουμε και να «μοντάρουμε» όλα τα εβδομαδιαία τηλεοπτικά νέα.


Η εβδομάδα που πέρασε ήταν η βδομάδα με τις περισσότερες πρεμιέρες, τόσο των ενημερωτικών, όσο και των ψυχαγωγικών εκπομπών. Είναι αξιόλογο το γεγονός ότι, τα κανάλια, παρά τη δύσκολη περίοδο την οποία βιώνουν, έχουν διαρθρώσει από τη μέχρι τώρα εμφάνισή τους ένα αρκετά συμπαγές πρόγραμμα, το οποίο περιέχει πλήθος εκπομπών back to back. Αυτό, όμως, που παρατήρησα είναι, ότι παρά τις προσπάθειές τους να δημιουργήσουν κάτι πρωτότυπο, πολλές φορές πέφτουν στη «λούμπα» του δοκιμασμένου και της επανάληψης, με αποτέλεσμα πολλές εκπομπές να καθίστανται κακέκτυπα άλλων επιτυχημένων εκπομπών. Έτσι, σε αρκετές περιπτώσεις ο στίχος του Ρασούλη, «Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν», νομίζω επιβεβαιώνεται εμπράκτως.

Ας τα δούμε ,όμως, αναλυτικά! 
Στο σημερινό ΜΟΝΤΕΡ σχολιάζουμε: 
1. Τη νέα εκπομπή του Έψιλον ,«Φτιάξε καφέ να στα πω», με την Κατερίνα Καινούργιου 
2. Τη νέα (;) εκπομπή του Έψιλον, «Έτοιμο το πρωινό», με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη. 
3. Την ηχηρή απουσία του Γιώργου Τράγκα από την τηλεόραση. 
4. Το «Τώρα» με την Άννα Μπουσδούκου και το «Live U» με την Πόπη Τσαπανίδου. 
5. Τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.


Σκηνή 1η: Κατερίνα φτιάξε «πρωινό» καφέ….


 Αξίζει, νομίζω, αρχικά να αναφερθώ στην εκπομπή του Έψιλον, «Φτιάξε καφέ να στα πω». Άλλη μία πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή στα χνάρια του πετυχημένου «Happy Day”, με αρκετές γενναίες δόσεις κουτσομπολιού και μερικές πινελιές ενημέρωσης. Για μένα η συγκεκριμένη εκπομπή δεν αποτελεί έκπληξη. Είναι μία εκπομπή όπως τόσες και τόσες, με το στημένο πάνελ και τα –πολλές φορές- επιτηδευμένα, καυστικά κουτσομπολίστικα σχόλια. Νομίζω η συγκεκριμένη ομάδα έχει προοπτικές εξέλιξης και βελτίωσης, υπό την προϋπόθεση να βρει ο καθένας τον ρόλο του μέσα σε αυτήν.

 Στο τιμόνι της εκπομπής η Κατερίνα Καινούργιου, ένα πρόσωπο-ανατροπή για την πολύ πρωινή ζώνη. Η ίδια, αν και δεν «κολλάει» ως τηλεοπτική παρουσία σε ένα –τόσο- πρωινό τηλεοπτικό πρόγραμμα, καθώς το κοινό την έχει συνηθίσει σε πιο απογευματινά πράγματα, εντούτοις, δείχνει ότι το προσπαθεί. Γνωρίζει ότι ο νέος της ρόλος δεν είναι εύκολος και δείχνει να ΄χει οπλιστεί με επιμονή και υπομονή. Κανείς δεν μπορεί να μην παραδεχθεί, είτε του αρέσει είτε όχι η Κατερίνα Καινούργιου, την αλματώδη τηλεοπτική της ανάπτυξη. Η ίδια πιο ώριμη τηλεοπτικά από ποτέ (ίσως άρχισε να ωριμάζει μετά το τέλος του «Δέστε τους» και τον «τυφώνα» Μουτσινά), αποτελεί μία παρουσιάστρια, η οποία έχει μάθει να λέει τη άποψή της. Και αυτό είναι το βασικότερο. Δεν επιδίδεται απλώς στον ρόλο της συντονίστριας της συζήτησης, αλλά παίρνει τον λόγο και εκφράζει με επιχειρήματα τη γνώμη της.

 Από εμένα δύο συμβουλές: πρώτον να συνεχίζει να εκφράζει τη γνώμη της με ακόμη περισσότερο θάρρος και ειλικρίνεια και δεύτερον να σταματήσει επιτέλους να αναφέρεται, όπου βρεθεί και όπου σταθεί ,στον «Alpha». Ναι μεν για τόσο χρόνια ήταν το τηλεοπτικό της σπίτι, αλλά η αναφορά σε αυτό είναι παραπάνω από συχνή: «Ο τάδε από το Alpha έλεγε αυτό, ο δείνα έπινε έτσι τον καφέ του» και πάει λέγοντας…. Όλα πια της τον θυμίζουν;….

 Σημείωση: Εξαιρετική η παρουσία της Νανάς Καραγιάννη στην πρώτη εκπομπή. Η Νανά με χιούμορ, ατάκα, σκέρτσο, μπρίο απέδειξε ότι  επιβάλλεται να έχει μία θέση στην τηλεόραση. Φέτος, όπως αποκάλυψε και η Κατερίνα Καινούργιου, δεν ευοδώθηκε η συνεργασία μαζί της, λόγω των προβλημάτων υγείας της. Ελπίζω, η Νανά Καραγιάννη να αντιμετωπίσει γενναία το πρόβλημα αυτό και κάποια στιγμή να επιστρέψει στην τηλεόραση, στην οποία, όπως φάνηκε, έχει να δώσει πάρα πολλά!


Σκηνή 2η: Άραγε έτοιμο το πρωινό;


 Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: σε νέο πόστο. Οι ίδιοι έχοντας στην πλάτη τους 2 χρόνια εμπειρίας από το πρωινό του Σαββατοκύριακου τέθηκαν στην αρένα του καθημερινού. Οι δυο τους, δύο πολύ γνώριμες και φιλικές παρουσίες της τηλεόρασης. Το δίδυμο αυτό, αποπνέει μία ευγένεια και έναν σεβασμό στην αντιμετώπιση όλων των θεμάτων του.

 Η Κατερίνα Καραβάτου αποδεικνύεται μέρα με τη μέρα «σκυλί» στη δουλειά της, καθώς, ό, τι αναλαμβάνει το φέρει σε πέρας με επιτυχία. Η ίδια, ως «καπετάνισσα» της εκπομπής, δίνει μαθήματα τηλεόρασης καθημερινά. Το εκπληκτικό στην ίδια, είναι ότι μπορεί με μεγάλη μαεστρία να διαχειριστεί όλα τα θέματα ανεξαρτήτως ψυχαγωγικού ή ενημερωτικού περιεχομένου.

 Ο Κρατερός Κατσούλης με το ήθος, το χιούμορ και την άποψή του νομίζω αποτελεί μία ευχάριστη τηλεοπτική παρουσία. Εκεί που κερδίζει πόντους, είναι στο γεγονός ότι στέκεται ένα βήμα πίσω από την Καραβάτου. Έχει συναίσθηση του ρόλου του. Ξέρει ποιος είναι και ποιος πρέπει να είναι το πρώτο βιολί στην εκπομπή. Εμπιστεύεται την τηλεοπτική εμπειρία της γυναίκας του και δείχνει ότι θέλει συνεχώς να βελτιώνεται ,με αργά, αλλά σταθερά βήματα. Του δίνω bonus για τις συνεντεύξεις της εκπομπής, στις οποίες επιστρατεύοντας το χιούμορ του κάνει τους καλεσμένους να νιώσουν άνετα και να μιλήσουν πιο ελεύθερα….

 Στα αρνητικά της εκπομπής κατ’ εμέ, είναι η δομή της . Το λάθος το οποίο έκαναν οι συντελεστές, είναι ότι μετέφεραν την εκπομπή όπως ακριβώς ήταν από το Σαββατοκύριακο. Όμως, το καθημερινό έχει άλλες απαιτήσεις και θέλει πιο γρήγορα αντανακλαστικά. Και δυστυχώς από το πάνελ της εκπομπής λείπει και η δυναμική ατάκα και τα γρήγορα αντανακλαστικά στα θέματα της εκπομπής. Όπως και να το κάνουμε, ένας Μηλιόγλου, δεν φέρνει την Άνοιξη….

 Μήπως, λοιπόν, το νέο πρωινό δεν είναι και τόσο έτοιμο;;; Θα μπορέσει να αντέξει απέναντι από το ηχηρό επιτελείο της Σκορδά; Η ιστορία θα το κρίνει…


Σκηνή 3η: Γιώργο Τράγκα γύρνα πίσω…


 Και μια που ανάφερα την εκπομπή, «Έτοιμο το πρωινό», θεωρώ, ότι αξίζει να αναφερθώ στη συνέντευξη του Γιώργου Τράγκα. Η συνέντευξη αυτή νομίζω απέδειξε περίτρανα για μια ακόμη φορά, το πόσο μα πόσο πολύ λείπει από την τηλεόραση ο Γιώργος Τράγκας. Πραγματικά, ο άνθρωπος ήταν χείμαρρος. Στην ατάκα του, στο ρεπορτάζ του, στην κριτική του. Έδειξε, ότι δεν μασάει τίποτα και ότι δεν τον νοιάζει να σπάσει τα αβγά και να σχολιάσει από το πιο ενημερωρωτικό -πολιτικό θέμα, μέχρι και το πιο lifestyle κουτσομπολίστικο (βλ. χωρισμός Jolie-Pitt). Τι κι αν βρισκόταν σε πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή; Τι κι αν η Καραβάτου ωρυόταν -με περισσή υπερβολή, μπας και τον μαζέψει; Ο άνθρωπος πήγε και τα έκανε όλα γυαλιά-καρφιά. Απέδειξε, ότι η τηλεόραση έχει ανάγκη από ανθρώπους που δεν θα κάνουν τους «κόλακες» και του «διπλωμάτες». Από ανθρώπους που θα έχουν το θάρρος της γνώμης τους.

 Απορώ, ειλικρινά, τι σκέφτονται τα κανάλια και δεν του δίνουν μία εκπομπή ή έστω τον σχολιασμό σε ένα κεντρικό δελτίο ειδήσεων;;;;

 Ηχηρή η απουσία του….


Σκηνή 4η: Τώρα εναντίον Live U, σημειώσατε 1….


 Οι δύο ενημερωτικές εκπομπές στην πρωινή ζώνη 10-12. Δύο εκπομπές, οι οποίες θα προσπαθήσουν και φέτος να αντιμετωπίσουν τα υπόλοιπα ψυχαγωγικά προγράμματα εκείνης της ώρας. Το μεγαλύτερο λάθος των δύο αυτών εκπομπών, θεωρώ ότι είναι η ομοιότητά τους. Λες και βλέπεις ακριβώς –μα ακριβώς- την ίδια εκπομπή με διαφορετική παρουσιάστρια. Ίδιο πλατό, ίδια ώρα, ίδια διαχείριση θεμάτων.

 Τους πόντους στη μάχη της τηλεθέασης αυτήν την εβδομάδα φαίνεται να παίρνει η Άννα Μπουσδούκου. Η ίδια, αν και νέα στον χώρο με σχετικά βραχύχρονη εμπειρία, απέδειξε επάξια στους ανθρώπους του ΣΚΑΪ, ότι μπορεί ένα «φρέσκο» πρόσωπο να «πείσει» στην ενημέρωση. Και ακριβώς αυτή η νεανική της ματιά στην αντιμετώπιση των πολιτικών θεμάτων της εκπομπής,είναι που κάνει τη διαφορά.

 Από την άλλη μεριά, η προκάτοχος της εκπομπής του ΣΚΑΪ, Πόπη Τσαπανίδου. Η ίδια, μία ώριμη δημοσιογράφος, δείχνει μία διαφορετική οπτική από αυτήν της Άννας Μπουσδούκου. Την πιο ώριμη και έμπειρη ματιά. Πιο χαλαρή και άνετη από ποτέ, αποδεικνύει καθημερινά ότι αγαπάει πολύ αυτό που κάνει. Αλλά αυτό που νομίζω ότι την διακρίνει από τους άλλους παρουσιαστές και δημοσιογράφους αντίστοιχων εκπομπών, πιστεύω είναι το «ιδιαίτερο» χιούμορ και ο αυτοσαρκασμός της. Με τον τρόπο αυτό δίνει μία πιο ψυχαγωγική ματιά στα ενημερωτικά θέματα του Live U. Παράλληλα, όμως, δεν διστάζει να εκφράσει τη γνώμη της και να ανεβάσει τους τόνους σε πολιτικές συζητήσεις, προσδίδοντας έτσι ενδιαφέρον στον «ανιαρό» μονόλογο των πολιτικών.

 Το γεγονός, ότι η ίδια βρίσκεται αρκετά χαμηλότερα από την Άννα Μουσδούκου και τον ΣΚΑΪ, είναι γιατί το κανάλι στηρίζει ελάχιστα την εκπομπή της. Το Star, ως κατεξοχήν ψυχαγωγικό κανάλι, έχει δομήσει τη θεματολογία του με περισσότερες ψυχαγωγικές εκπομπές ,με αποτέλεσμα η εκπομπή τής Πόπης Τσαπανίδου να μοιάζει «σαν τη μύγα μες το γάλα»…. Αντίθετα, ο ισχυρά ενημερωτικός κορμός του ΣΚΑΪ έχει αρχίσει να κατοχυρώνεται στη συνείδηση του κοινού, αφού ξέρει ότι, οποτεδήποτε και αν ανοίξει τον ΣΚΑΪ θα προβάλλεται κάποια ενημερωτική εκπομπή. Η παγίωση, λοιπόν, στη συνείδηση των τηλεθεατών του STAR ως ψυχαγωγικού καναλιού και του ΣΚΑΪ ως άκρως ενημερωτικού αφαιρεί και δίνει πόντους αντίστοιχα στις προαναφερόμενες εκπομπές τους.


Σκηνή 5η: Άδειες – παράνοιες….


 Κλείνοντας τον πρώτο ΜΟΝΤΕΡ της χρονιάς, θα ήθελα να αναφερθώ στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, ένα θέμα για το οποίο έχει χυθεί πολύ και αναμένεται να χυθεί ακόμη περισσότερο μελάνι, μετά και την αποχώρηση Καλογρίτσα.

 Ανεξάρτητα από τη νομιμότητα του διαγωνισμού στα πρότυπα του καζίνο, το οποίο αποτελεί ένα θέμα νομικό και σύντομα θα μιλήσουν οι αρμόδιοι του Συμβουλίου της Επικρατείας, θέλω να υπογραμμίσω την αγανάκτησή μου σχετικά με το «μαύρο» των 4 καναλιών, το οποίο σύντομα θα πέσει. Είναι λυπηρό να παίζονται τόσο εύκολα οι ζωές τόσων χιλιάδων ανθρώπων, οι οποίοι θα μείνουν χωρίς δουλειά και μέλλον σε μία Ελλάδα με άνω του 25% ανεργία. Οι ψυχές των εργαζομένων και των οικογενειών τους δεν είναι λογιστικά νούμερα, ούτε αριθμοί στη ρουλέτα της Κυβέρνησης….

 Και η Κυβέρνηση, που με χαρά εξαγγέλλει ότι δεν θα πέσει «μαύρο» αλλά νομιμότητα, ας μας εξηγήσει λίγο πώς αντιλαμβάνεται την έννοια της νομιμότητας. Είναι νόμιμο να κλείνουν υγιείς και φερέγγυες επιχειρήσεις με μηδενικά δάνεια και υποχρεώσεις προς το Δημόσιο;

 Νομίζω, ότι η τακτική «πονάει» χέρι, «κόψει» χέρι, πρέπει κάποτε να σταματήσει….


Εδώ τελειώνει ο πρώτος "Μοντέρ" της σεζόν.

Ραντεβού την επόμενη Τρίτη να «μοντάρουμε» παρέα όλα τα τηλεοπτικά νέα της εβδομάδας!

Μέχρι τότε να «μπαίνετε» να ενημερώνεστε από το tvnea έγκυρα και έγκαιρα για ό,τι συμβαίνει….

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!




Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το σχόλιο για τις τηλεοπτικές άδειες είναι κενού περιεχομένου. Βασίζεται στα λεγόμενα των ιδιοκτητών των καναλιών που δεν πήραν άδεια... Πιστεύουμε όλοι δηλαδή ότι οι τηλεοπτικές επιχειρήσεις είναι υγιείς... Τι να πω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Γιώργο!! 👏🏻👏🏻 Η νεα σου στήλη ειναι εκπληκτική!!! Θα μας κρατήσει την καλυτερη συντροφιά το χειμώνα!! 👌🏻🔝

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα δεν ντρεπεσαι να λες οτι λειπει ο Τραγκας, που ειμαι μεσα στον ρατσισμο και τον σεξισμο; Ελεος πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Ανώνυμε Α, τα στοιχεία, που αναφέρω για τις τηλεοπτικές άδειες, αναφέρεται το πόθεν εσχες των καναλιών. Για παράδειγμα ο Alpha, όπως παρουσιάζεται δεν χρωστάει πουθενά. Αν έχεις κάποια άλλα στοιχεία, που αναιρούν τα λεγόμενά μου, μπορείς ευχαρίστως να μου τα παραθέσεις... Σε ευχαριστώ!

    @Eleftheria Antonaki, σε υπeρευχαριστώ για την στήριξή σου.

    @Ανώνυμος Β, δεν ντρέπομαι καθόλου για όσα λέω. Ο Τράγκας έχει αποδείξει, ότι είναι ένα δυνατό τηλεοπτικό πρόσωπο, που πουλάει και αρέσει στον κόσμο (βλέπε νούμερα Ελεύθερου Σκοπευτή). Αλλά ο καθένας έχει την άποψή του, η οποία είναι σεβαστή... Να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργο σε ευχαριστούμε για την ουσιαστική κριτική στην εκπομπή.
    Ελπίζουμε να προλάβουμε να γίνουμε καλύτεροι. Κι όπως κι εσύ επισημαίνεις, το πρώτο μέλημα είναι να προσαρμοστεί η παρουσιάστρια στο συγκεκριμένο concept. Αφού επιτύχουμε σε σημαντικό βαθμό αυτό, τότε νομίζω ότι θα προχωρήσουμε και στα επιμέρους.
    Θέμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Θέμη να είσαι καλά!
    Το ότι κάνετε μεγάλη και αξιοπρεπή προσπάθεια είναι αδιαμφισβήτητο!!!
    Πιστεύω, ότι όσο περνάει ο καιρός, μόνο καλύτερη μπορεί να γίνει η εκπομπή!!!
    Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο και την ευγένεια με την οποία αντιμετωπίζεις κάθε κριτική!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργο,
    η κριτική σου μπορεί να φαίνεται εμπεριστατωμένη, αλλά στην ουσία της είναι πολύ επιπόλαιη και επιδερμική. Ο Γιώργος Τράγκας είναι ένας ακροδεξιός ρατσιστής που όχι μόνο δεν θα έπρεπε να εξαίρεται με τέτοιου είδους εγκωμιαστικές κριτικές, αλλά έτει περισσότερο θα έπρεπε να κατακρίνεται από τον μέσο σώφρονα και νουνεχή άνθρωπο. Γιώργο, ας αρκεστούμε στην Κατερίνα Καινούργου. Είναι ανώδυνη και ευκολοσχολίαστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ @Ανώνυμε.
    Αρχικά θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για το σχόλιό σου.
    Στόχος αυτής της στήλης είναι ακριβώς να σχολιάσουμε παρέα όλα εκείνα τη τηλεοπτικά νέα τα οποία ανακύπτουν κάθε εβδομάδα. Έτσι η οποιαδήποτε αντίθεση και διαφωνία είναι θεμιτή και καλοδεχούμενη, εφόσον είναι τεκμηριωμένη, όπως η δική σου.
    Αναφορικά, τώρα με τον κύριο Τράγκα, σχολίασα τον χειμαρρώδη λόγο του και την τηλεοπτική παρουσία του στην εκπομπή του Έψιλον. Δεν υιοθέτησα τα λεγόμενά του. Μίλησα αποκλειστικά για την συγκεκριμένη τηλεοπτική του παρουσία. Όταν ο κύριος Τράγκας αναλάβει κάποια εκπομπή στην τηλεόραση να ξέρεις, ότι θα είμαι από τους πρώτους, που θα σχολιάσουν και τα λεγόμενά του και την εικόνα, που θα βγάζει προς τους τηλεθεατές, όπως ακριβώς έκανα και με την ανώδυνη και ευκολοσχολίαστη, όπως παρουσιάζεις, Κατερίνα Καινούργιου.
    Και θα κλείσω με την ελπίδα να σε κάλυψα με την φράση, που υιοθετώ φανατικά στη ζωή μου: "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμα σου να το λες".
    Καληνύχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εννοείται πως ο τρόπος γραφής σου είναι θαυμάσιος. Καθηλώνει τον αναγνώστη, είναι απλός και καθημερινός με αποτέλεσμα να κυλάει αβίαστα χωρίς να μπερδέψει κάποιον… και φυσικά δε βαριέσαι! Μπορείς να κρατήσεις και εμένα που διάβασα για τις πρωινές εκπομπές. Εμένα, που δεν βλέπω σχεδόν καθόλου τηλεόραση και ειδικά τέτοιου είδους εκπομπές που προσωπικά δεν τις έχω σε πολύ μεγάλη εκτίμηση. Όμως εσύ έδωσες μια διαφορετική ματιά που αξίζει να τη διαβάσεις και να συγκρίνεις εκπομπές και απόψεις. Δεν γνωρίζω πολλά από τηλεόραση, αλλά προσωπική μου άποψη είναι ότι το δίδυμο Κατσούλης-Καραβάτου είναι γενικά οι πιο συμπαθητικοί 😉 Διάβασα λίγο και τα σχόλια από κάτω, αλλά δεν μπορώ να εκφέρω άποψη γιατίν δεν γνωρίζω πολλά για τους εργαζόμενους στην τηλεόραση όπως π.χ. τον Τράγκα. Μου αρέσει όμως που απαντάς σεβόμενος την άποψή του άλλου αλλά και τη δική σου. Όσο για το “μαύρο” στα κανάλια, έχεις απόλυτο δίκιο ειδικά στο κομμάτι των εργαζόμενων που δεν φταίνε σε τίποτα. Αλλά με την κυβέρνηση που έχουμε, δεν είναι να απορείς. Γενικά,. ο πρώτος ΜΟΝΤΕΡ μπαίνει πολύ δυναμικά και με μεράκι, με γραφή που δείχνει ότι ξέρεις για τι πράγμα μιλάς και πως σου αρέσει αυτό που κάνεις… και σίγουρα σε κάνει να ανυπομονείς για τα υπόλοιπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Κατερίνα Κ. Σε υπερευχαριστώ για τα τόσο όμορφα λόγια σου και την εμπεριστατωμένη κριτική στον ΜΟΝΤΕΡ!!!
    Να είσαι καλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !