Εκρηκτική η Άννα Βίσση στην 1η της συναυλία στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά! (Φωτογραφίες)


Μέσα στο κατάμεστο Βεάκειο θέατρο, η Άννα Βίσση, ξεκίνησε την συναυλία της το Σάββατο 10/9, με το κοινό στην αρένα αλλά και στις κερκίδες να την αποθεώνει.


Κι ενώ εκείνη, αρχίζοντας, τραγούδησε a capella το αγαπημένο τραγούδι “Ερωτευμενάκι” σε λίγο τα “Λόγια και σιωπές” ήταν το τραγούδι που αφιέρωσε στον Πειραιά. Ο κόσμος που την ακολουθεί χρόνια τώρα όπου κι αν εμφανίζεται, απολάμβανε αυτή τη μοναδική σχέση, τραγουδώντας διαρκώς μαζί της.

Η Άννα Βίσση, γεμάτη ενέργεια και πάθος, ερμήνευσε όλες τις μεγάλες επιτυχίες της, ξεσήκωσε τους θαυμαστές της, χόρεψε μαζί τους. Ακόμη κι όταν οι πρώτες σταγόνες βροχής άρχισαν να πέφτουν, η Άννα από την σκηνή και το κοινό από τις κερκίδες και την αρένα, συμφώνησαν να αντισταθούν στο καιρό συνεχίζοντας με το ίδιο αμείωτο κέφι. Δυστυχώς όμως ο καιρός δεν ήταν με το μέρος τους και σε λίγη ώρα η βροχή άρχισε να δυναμώνει. Με τον κίνδυνο της ηλεκτροπληξίας από τα μηχανήματα η συναυλία αναπόφευκτα διακόπηκε έχοντας όμως απολαύσει την μία και μοναδική Άννα Βίσση στο ασφυκτικά από θαυμαστές της Βεάκειο.

Η Άννα Βίσση μετά την πρώτη της συναυλία στον Πειραιά και στο Βεάκειο, επιστρέφει με το ίδιο κέφι στον ίδιο χώρο στις 16 Σεπτεμβρίου. Με αγαπημένα τραγούδια και τους 13 συνεργάτες της.
tralala.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Έλενα Μπολονάση

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: