Η βασίλισσα Ελισάβετ ζητάει οικονόμο με μισθό 1.666 ευρώ.

Η βασίλισσα Ελισάβετ αναζητεί οικονόμο για το παλάτι του Μπάκιγχαμ, με μηνιαίο μισθό... 1.666 ευρώ.
Δεν πρόκειται για μια απλή θέση εργασίας στα οικοκυρικά. Θα εργάζεστε και θα ζείτε σε ένα εκπληκτικό και ιστορικό κτίριο, ενώ θα παρουσιάζετε τον καλύτερό σας εαυτό στους συναδέλφους, τους επισκέπτες και φυσικά, τη βασιλική οικογένεια.
Οι αρμοδιότητες του οικονόμου είναι να καθαρίζει και να φροντίζει κυρίως εσωτερικούς χώρους και αντικείμενα όπως τα χαλιά και τα έπιπλα μέχρι τα ιστορικά αγγεία και τους αναντικατάστατους πίνακες, αλλά και να περιποιείται τους καλεσμένους σε επίσημα δείπνα.
Τα προσόντα που πρέπει να κατέχει κάποιος για τη θέση, είναι: "να είστε περήφανος για την εργασία σας και να έχετε εξαιρετικές ικανότητες επικοινωνίας και διαχείρισης χρόνου", σύμφωνα με την αγγελία. Ο ετήσιος μισθός ανέρχεται στα 20.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης της διαμονής και της διατροφής.
Επιπλέον, ο οικιακός βοηθός του Μπάκιγχαμ δικαιούται άδεια 33 ημέρες, θα έχει ολοκληρωμένο πακέτο παροχών και 15% εργοδοτική εισφορά σε συνταξιοδοτικό πρόγραμμα. Δεν διευκρινίζεται αν η ίδια η βασίλισσα Ελισάβετ θα περνάει από συνέντευξη τους ενδιαφερόμενους, αλλά... ποτέ δεν ξέρεις.

 cnn.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Μιχάλης Κουφογιαννάκης

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: