Ο Μποσταντζόγλου στο κωμικό σίριαλ,«Παραμύθι ν' αρχινίσει»!-Έχει συγκλονιστεί από τα πρώτα 10 επεισόδια!

0

Έχουμε να δούμε τον Γιάννη Μποσταντζόγλου, με τη χαρακτηριστική φωνή, στη μικρή οθόνη από την κωμική δικαστική σειρά του Alpha ,«Διά ταύτα» (2014). Αυτή την περίοδο ο ταλαντούχος καλλιτέχνης πηγαινοέρχεται στην Κύπρο για τις ανάγκες της ρομαντικής κομεντί, «Παραμύθι ν' αρχινίσει», όπου θα υποδυθεί τον βασιλιά, ο οποίος έχει κόρες την εκρηκτική ,Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, και τη γλυκειά ,Κατερίνα Παπουτσάκη.


Μάλιστα, τη δεύτερη την πολιορκούν, σύμφωνα με πληροφορίες, γοητευτικοί ιππότες και πρίγκιπες, τους οποίους θα ενσαρκώσουν ο Αλέξης Γεωργούλης και ο Χριστόδουλος Μαρτάς. «Θα σας μαγέψει. Έχει κάστρα, ευγενείς, ιππότες, πριγκίπισσες, έρωτες, πάθη, μυστήρια, πολέμους και πολλούς μοχθηρούς εχθρούς, που θέλουν να εξοντώσουν τον καλό βασιλιά. Έχω διαβάσει τα πρώτα δέκα επεισόδια και έχω συγκλονιστεί από την πλοκή. Τα πράγματα πλέον είναι πολύ στριμωγμένα για τους Έλληνες ηθοποιούς, οι οποίοι αναγκάζονται να ταξιδέψουν στην Κύπρο για να βγάλουν το ψωμί τους. Το να είσαι πάνω κάτω με τα αεροπλάνα κάθε εβδομάδα και μακριά από το σπίτι σου για τέσσερις ημέρες, δεν είναι το πιο ευχάριστο που μπορεί να σου συμβεί. Και φυσικά, οι αμοιβές μας δεν έχουν καμία σχέση με το παρελθόν, αφού στην Κύπρο ισχύουν άλλα δεδομένα» δηλώνει μιλώντας στην εφημερίδα,''Espresso'',ο αγαπημένος ηθοποιός.

Σε αυτή τη σειρά εποχής το ζήτημα είναι η πιστότητα των γυρισμάτων και των πλάνων με την περίοδο του Μεσαίωνα. Την παραγωγή υπογράφει ο σεναριογράφος και ηθοποιός, Λώρης Λοϊζίδης, για τον Alpha Kύπρου, ενώ θα πωληθεί σε μεγάλο ιδιωτικό κανάλι στην Ελλάδα. Τα κοστούμια σχεδιάζονται από μια ομάδα ενδυματολόγων, ώστε να είναι σαν τα αυθεντικά, και ράβονται με ακρίβεια από άριστες μοδίστρες.

Για τις ανάγκες της σειράς οι ηθοποιοί άρχισαν μαθήματα ιππασίας και ξιφασκίας, ενώ έκαναν και την πρώτη συνάντησή τους στο νησί της Αφροδίτης. Το σίριαλ θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές Δεκεμβρίου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !