Ο Τομ Χανκς στα… σύννεφα για τη νέα ταινία του Κλιντ Ίστγουντ

0
Δυο χρόνια μετά την απρόσμενη τελευταία του επιτυχία, όπου το «American Sniper» έφτασε με 400 εκατομμύρια εισπράξεων να διεκδικεί 6 βραβεία Όσκαρ, ο Κλιντ Ίστγουντ επιστρέφει με την αληθινή ηρωική ιστορία ενός πιλότου που έσωσε 150 ζωές. 

 
Έχοντας σκηνοθετήσει περισσότερες από 5 βιογραφίες τα τελευταία χρόνια, ανάμεσά τους και εκείνη του Έντγκαρ Χουβερ και των 6 στρατιωτών που ύψωσαν την αμερικανική σημαία στη μάχη της Ίβο Τζίμα, ο Κλιντ Ίστγουντ αυτή τη φορά θα καταπιαστεί με την αληθινή ιστορία του Τσέλσει Σάλενμπεργκερ, ενός πιλότου που το 2009 έσωσε 155 επιβάτες ενός αεροπλάνου που κινδύνευε με πτώση. 

Συγκεκριμένα, το περιστατικό έλαβε χώρα τον Γενάρη του 2009, όταν ένα επιβατηγό αεροπλάνο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης άρχισε να εμφανίζει προβλήματα. 

Αφορμή και όπως φάνηκε υπεύθυνο ήταν ένα «σμήνος» από χήνες που σφήνωσαν στις τουρμπίνες και το ανάγκασαν σε αναγκαστική προσγείωση σε υδάτινη περιοχή κοντά στο Μανχάταν. 

Στην ομαλή προσγείωση βοήθησε ο Τσέλσι Σάλενμπεργκερ, όπου κατάφερε να σώσει και τους 150 επιβαίνοντες. 

Έγινε σύμβολο στην Αμερική και ψηφίστηκε την ίδια χρονιά από το περιοδικό Time ως ένα από τα 100 άτομα που επηρεάζουν τον κόσμο, αλλά και προσελήφθη από το τηλεοπτικό δίκτυο του CBS ως ανταποκριτής «εναέριων» ειδήσεων, ενώ με το βιβλίο του «Highest Duty» κατάφερε να συμπεριληφθεί στα ευπώλητα του 2010. 

 Στην ταινία του Ίστγουντ με τίτλο «Sully», ο Τομ Χανκς αποτελεί τον ιδανικό ενσαρκωτή του Τσέλσεϊ Σάλενμπεργκερ, ενώ το υπόλοιπο «πλήρωμα» συμπληρώνουν ο Άαρον Έκχαρτ («Απώλεια») στο ρόλο του συγκυβερνήτη του και η Λόρα Λίνεϊ («Σκοτεινό Ποτάμι») ως η σύζυγος του Τσέλσεϊ, Λορέιν Σάλενμπεργκερ. 

΄Δείτε το τρέιλερ: Sully - Official IMAX Trailer [HD]
cinemag.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !