Μαρία Ηλιάκη: «Είναι μια καινούρια μέρα…»

0
Πριν από κάποιες μέρες, έσκασε σαν βόμβα η είδηση για τον χωρισμό της Μαρίας Ηλιάκη από τον Νεκτάριο Γαλίτη. Συγκεκριμένα, την είδηση για το τέλος της σχέσης τους έκανε γνωστή η εφημερίδα «Espresso», με διασταυρωμένες πηγές. 


Ωστόσο, η παρουσιάστρια δεν σχολίασε τα όσα γράφτηκαν τις προηγούμενες μέρες. Εξάλλου, είναι γνωστό πως δεν της αρέσει να μιλάει για τα προσωπικά της. Όταν ήταν ακόμη ζευγάρι με τον πρώην σύντροφο της, απέφευγε να αναφερθεί στην σχέση τους, χωρίς όμως και να κρύβεται και να μη ζει φυσιολογικά. 

Η Μαρία παρά τον χωρισμό, συνεχίζει κανονικά τις διακοπές της στην Ελλάδα μας, απολαμβάνοντας τα μπάνια της. Ηρεμεί και γεμίζει μπαταρίες, καθώς η επιστροφή της στο Alpha και η εκπομπή που θα παρουσιάσει μαζί με τον Νίκο Μουτσινά, απαιτεί ώρες δουλειάς. 

Η παρουσιάστρια σήμερα ,δημοσίευσε μια φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram, την οποία συνόδευσε με ένα αινιγματικό σχόλιο: «It’s a new dawn, it’s a new day… #iamfeelinggood». Όπως όλα δείχνουν, η Μαρία περνάει μια χαρά και είναι έτοιμη να επιστρέψει στις οθόνες μας!


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !