Βρέθηκε ο τίτλος της εκπομπής της Καινούργιου,και δεν είναι «Καινούργιου μέρα»!-Δεν πάει ο νους σας πώς θα λέγεται!

0

Η Κατερίνα Καινούργιου θα βρίσκεται ως γνωστόν από τη νέα σεζόν στο Ε, και θα αναλάβει την πολύ πρωινή ζώνη του καναλιού.Από την ώρα που έγινε γνωστό πως πάει στο Ε ,οι φήμες αναφορικά με τον τίτλο της νέας της εκπομπής έδιναν κι έπαιρναν.Σύμφωνα με τις φήμες αυτές,που μάλιστα ήταν κι έντονες,η εκπομπή θα λεγόταν,''Καινούργιου Μέρα'',ωστόσο,η πραγματικότητα μάλλον είναι διαφορετική.

Σύμφωνα,λοιπόν,με αποκλειστικές πληροφορίες που μεταφέρει το zappIT,o τίτλος της νέας εκπομπής που θα παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου στο Epsilon,θα είναι-εκτός συγκλονιστικού απροόπτου-“Φτιάξε καφέ να στα πω”! Η γνωστή παρουσιάστρια, που φέτος το καλοκαίρι εντάχθηκε στο δυναμικό του καναλιού, θα αναλάβει την πρωινή ζώνη (07:00-10:00) ,και θα μας λέει “καλημέρα” καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Όσον αφορά το πάνελ της εκπομπής, τα μόνα σίγουρα πρόσωπα μέχρι στιγμής είναι η Τζωρτζέλα Κόσιαβα και η Ανθή Βούλγαρη. Η Κατερίνα Καινούργιου θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Σεπτεμβρίου, μαζί με το υπόλοιπο πρόγραμμα του Epsilon-κάτι για το οποίο πρώτο το tvnea.com σάς ενημέρωσε με σχετικό ρεπορτάζ για την πρεμιέρα του νέου προγράμματος του σταθμού.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !