Σκάνδαλο στη βασιλική οικογένεια του Κατάρ - Η πριγκίπισα πιάστηκε σε όργιο με 7 άνδρες!


Ένα απίστευτο σεξουαλικό σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας του Εμιράτου, καθώς η άτακτη πριγκίπισα με τις ιδιαίτερες και εξεζητημένες προτιμήσεις, δεν ήθελε ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά επτά άνδρες, συγκεκριμένων προδιαγραφών, προκειμένου να ικανοποιήσουν τις αχαλίνωτες ορέξεις της! Ωστόσο, δεν υπολόγιζε η Πριγκίπισα τις παρακολουθήσεις των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών (MI5 & MI6) 

 Ο λόγος για την 34χρονη πριγκίπισσα Σεΐχά, ετεροθαλή αδελφή του μονάρχη του Κατάρ, Ταμίμ Μπιν Χαμάντ, η οποία επδιδόταν σε ακόλαστα σεξουαλικά όργια με επτά άνδρες ταυτόχρονα σε σουίτα του ξενοδοχείου «Εξέλσιορ» στο Λονδίνο! 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ εκείνη παρακολουθείτο, για συγκεκριμένους λόγους, από τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες, αλλά και την Σκότλαντ Γιαρντ. Παρόλο που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Αρχές επενέβησαν λόγω διαμαρτυρίων κατόπιν της φασαρίας η οποία προερχόταν από την σουίτα του ξενοδοχείου, ωστόσο κάποιες πηγές αναφέρουν ότι επρόκειτο για προσχεδιασμένη παγίδα στην οποία οδηγήθηκε η πριγκίπισα με σκόπο τον πολιτικό και διπλωματικό εκβιασμό. 

Μετά το "ντου" των αστυνομικών και ενώ ήλεγχαν τα στοιχεία των συμμετεχόντων στο όργιο, τότε διαπιστώθηκε η ταυτότητα της γαλαζοαίματης πριγκίπησας, προκαλώντας την "έκπληξη" των Αρχών. 

Όπως αναφέρεται μάλιστα, η ίδια προέβη σε παραδοχή ότι είχε «αγοράσει» τις υπηρεσίες των επτά Ευρωπαίων συνοδών από Σαουδάραβα «μεσίτη», αφού πρώτα του είχε ζητήσει οι παρτενέρ της να πληρούν κάποιες πολύ συγκεκριμένες προδιαγραφές, ώστε να ικανοποιήσουν τις ακόλαστες ορέξεις της. 

 Η πριγκίπισσα αναφέρεται πως είχε ζητήσει άνδρες με πλούσια προσόντα, αθλητικό σωματότυπο, καστανόξανθους, χωρίς τατουάζ. Επίσης, η πριγκίπισσα από το Κατάρ δήλωσε ότι ζήτησε από τον Σαουδάραβα να παραμείνει στο λόμπι του ξενοδοχείου όλη τη διάρκεια της νύχτας, γιατί φοβόταν μήπως κάποιος από τους άνδρες την τραυματίσει ή την κακοποιήσει. 

Το σκάνδαλο αυτό δεν θα επηρεάσει της σχέσεις του Κατάρ και της Μεγάλης Βρετανίας, καθώς η πριγκίπισσα και κάθε μέλος της βασιλικής οικογένειας της χώρας του Κόλπου έχουν διπλωματική ασυλία και άρα δεν μπορεί να συλληφθούν. 

Μάλιστα, όταν η βρετανική Αστυνομία ειδοποίησε την πρεσβεία του Κατάρ στο Λονδίνο το προσωπικό δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου για το πώς η πριγκίπισσα μπλέχτηκε σε μια τέτοια κατάσταση, απλώς προσπάθησε να μην ξεφύγει από τον έλεγχο της Αστυνομίας το περιστατικό και διαρρεύσει προς τα ΜΜΕ. 

Φήμες αναφέρουν ότι οι προσφορές για να μη μαθευτεί η νύχτα ακολασίας έφτασαν ακόμα και στα 500 εκατομμύρια λίρες στις τοπικές εφημερίδες, ποσό το οποίο αρνήθηκαν, καθώς η ιστορία έχει κάνει ήδη τον κύκλο του κόσμου. 

 Παρ΄όλα αυτά τα περισσότερα Βρετανικά site επιμένουν πως στο όργιο δεν εμπλεκόταν η πριγκίπισσα του Κατάρ αλλά άλλη γυναίκα που απλά της έμοιαζε. Ωστόσο δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την αστυνομία. 

Πηγή: ArionRadio.com

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΑχιλλεαςΧ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: