ΤΑΜΑΜ:Έρχεται ο 3ος κύκλος κι είναι γεμάτος ανατροπές!

0

Ο 3ος κύκλος του ΤΑΜΑΜ αναμένεται στις οθόνες μας τον Οκτώβριο.Τι εξελίξεις όμως μας επιφυλάσσει;Σύμφωνα με το περιοδικό,''Mytv'',η σχέση της Έλλης και του Τζεμ θα έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα.
Πιο συγκεκριμένα, στην αρχή θα δούμε την κοπέλα να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και, παράλληλα, να προσπαθεί μαζί με την Κατερίνα να «ανεβάσουν» τη δική τους ιστοσελίδα, προκειμένου να εκφράζονται μέσα από αυτή. Στο μεταξύ, η ίδια προσπαθεί να αντιμετωπίσει τη νέα ζωή της, καθώς, παρότι είναι έγκυος, θα αρχίσει τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο.

Από την άλλη, ο Τζεμ ψάχνει να βρει δουλειά, ενώ συγχρόνως ασχολείται με το συγκρότημά του. Ο νεαρός, αγχωμένος για μια συναυλία που αναμένεται να δώσει, έχει εστιάσει την προσοχή του σ' αυτή. Όλα αυτά, λοιπόν, προκαλούν τριβές και προβλήματα στο νεαρό ζευγάρι. Μάλιστα, η 'Ελλη ζηλεύει τον αγαπημένο της, ο οποίος έχει αποκτήσει πολλές θαυμάστριες, ενώ και ο Τζεμ αισθάνεται ζήλια τώρα που εκείνη πρόκειται να φοιτά στο πανεπιστήμιο και να κάνει νέες γνωριμίες.

Την ίδια στιγμή, τα πράγματα περιπλέκονται περισσότερο, μια και ξαφνικά επιστρέφει ο Αλέξης. Ο τελευταίος αποδεικνύεται πως δεν ξεπέρασε ποτέ την Έλλη και ότι δεν κατάφερε να δεχτεί πως εκείνη προτίμησε τον Τζεμ από τον ίδιο. Όπως είναι φυσικό, η παρουσία τού νεαρού εξοργίζει τον Τζεμ, με αποτέλεσμα εκείνος να ζηλεύει ακόμη περισσότερο την 'Ελλη. Μάλιστα, ο νεαρός γίνεται... Τούρκος, όταν παρεξηγεί μια συζήτηση που έχει η αγαπημένη του με τον Αλέξη! 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !